50 yorum yapman lazım2 günlük üye oldum ne zaman onaylı olacam
50 yorum yapman lazım2 günlük üye oldum ne zaman onaylı olacam
Hile, şuan için güncel değil dostum. Güncellenmesini beklemelisin, çalışmıyor.Şu an çalışıyor olarak görülüyor normalde güncelleniyor yazardı oyuna girip denemedim güncelleme geldi mi ona göre gireceğim de
aynen 50 yorum olacak kankambende onaylı üye olmak istiyorum 60 yorum sart mı
Teşekkür ederim güncelleniyor yazmadığı için emin olamamıştım da bekleyelim sabaha düzelir sanırımbende onaylı üye olmak istiyorum 60 yorum sart mı
sarım güncelleştirme yapıyorlar galibaeee şuan hile neden oyunda akife edilmiyor sebepini bilen var mı ?
kanka onaylı üye değilsin zaten nasıl deniyeceksintam deniyeğim gün oyuna güncelleme gelmesi 10/10
Sadece yorum kasmak için saçma sapan mesajlar atmadığın sürece sıkıntı çıkmıyor[QUOTE = "zEdwardz, gönderi: 3086652, üye: 2224907"]
Teşekkür ederim güncelleniyor yazmadığı için emin olamamıştım da bekleyelim sabaha düzelir sanırım
[/ALINTI] bencede size bisey sorabilirmyım onaylı uye olmak icin 50 yorumu 1 saat icinde atsam ne olur ban yermiyim
aynen sabirisizlikla bekliyorzGüncellemeyi bekliyoruz, çocuklar sabrınız var.![]()
tamamdır reissSadece yorum kasmak için saçma sapan mesajlar atmadığın sürece sıkıntı çıkmıyor