Web Designer
Onaylı Üye
Ve LazySharp'ın ne durumda olduğunu test edelim 
Var.Hocam hilenin fixlendiğinden Pikachu7 'nin haberi varmı peki
neden tınlamıyor ondan haberin var mı
Kanka tınlamıyor demekte sacma adam belki ugrasiyor bilip bilmeden konusmamak lazim benceneden tınlamıyor ondan haberin var mı
Hotfixle kullanın diyor. Şu anlık hotfixle kullanın zaten hile ya 1 2 patche tamamen kapanır kullanamazsınız ya da pika boş zamanında günceller şimdilik zevkini çıkarın.neden tınlamıyor ondan haberin var mı
Hile windows 7 de çalışmıyor.bende programı laptopumda win 10 vardı pc den gireyim dedigimde win 7 yüklüydü bütün programları yükledim bu pc yede fakat bende bu hatayı veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 58467
Dostum tınlamayan adam hiç bu topa gitmezdi . Geçen hafta hileyi çıkardığında herkes nasıl teşekkür ediyordu şimdi neden böyle diyorsunuz . Emin olun uğraşmadıgından değil bir sorun var onu çözemiyorlar ki bence güncelleme bir daha gelmeyecektirneden tınlamıyor ondan haberin var mı
güncelleme gelmezse oynamanında bi anlmadı yok 1 maç hadi en fazla 1 saat sonra ban yiyosun kapatılması daha iyi olur o zaman uğraşamıyacksaDostum tınlamayan adam hiç bu topa gitmezdi . Geçen hafta hileyi çıkardığında herkes nasıl teşekkür ediyordu şimdi neden böyle diyorsunuz . Emin olun uğraşmadıgından değil bir sorun var onu çözemiyorlar ki bence güncelleme bir daha gelmeyecektir