110 bin TL'ye araba önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Honda civic tek geçerim az beyinli parça full mekanik araba

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
senın yerınde olsam hondalara bakarım 97-98 accord falan 200000 km civarında bulabılırsen tadından yenmez

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
temiz güzel kullanılmış doğan slx bulabilirsen baya iyi olur senin için

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu paralara albea bakabilirsin istersen 2010-2011 arası. Alabileceğin neredeyse en yüksek yıl olarak bu olur, tata var bir de tata 1.4 marina. yakıtı nedir bilmiyorum etmiyorum haberim yok araçtan
albea en azından kolay parçası bulunabilecek masraf çıkartmayacak uzun süre kullanabileceğin bir araç, taksiden düşme olmadıkça yeterli gibi.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2. el arabalara güven olmuyor bir tek volvo nedeni ise sağlamlığı ile kişiyi güvende tutması ile ön plana çıkmış muazam bir araçtır tabi kişiden kişiye değişiyor bazıları arabasına göz bebeği gibi bakarken bazıları pintirikli bakıyor ve gidip görmediğin sürece anlamak zor oluyor expert bakarsın ama daha iyi anlayabilmek için görmek şart. Sanayide kısa süreli tecrübemle kişisel düşüncemi aktardım.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
2. el arabalara güven olmuyor bir tek volvo nedeni ise sağlamlığı ile kişiyi güvende tutması ile ön plana çıkmış muazam bir araçtır tabi kişiden kişiye değişiyor bazıları arabasına göz bebeği gibi bakarken bazıları pintirikli bakıyor ve gidip görmediğin sürece anlamak zor oluyor expert bakarsın ama daha iyi anlayabilmek için görmek şart. Sanayide kısa süreli tecrübemle kişisel düşüncemi aktardım.
sanayideki tecrüben 3 günse sorun yok, her aracın temizi vardır insan gibi.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sanayideki tecrüben 3 günse sorun yok, her aracın temizi vardır insan gibi.
3 aylık bir tecrübe okullar başladıktan sonra bıraktım ustam dahilinde bir çok kişi aynı şeyi söylüyor volkswagen ya da volvo bu adamlar sanayi çalışmış ki sadece sanayi deneyimleri yok.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
3 aylık bir tecrübe okullar başladıktan sonra bıraktım ustam dahilinde bir çok kişi aynı şeyi söylüyor volkswagen ya da volvo bu adamlar sanayi çalışmış ki sadece sanayi deneyimleri yok.
bütçeye bak, 2. el git m5cs al mantığa bak..

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bütçeye bak, 2. el git m5cs al mantığa bak..
O yüzden daha fazla biriktirsin daha iyisi alsın ve yahut kredi çeksin çünkü araçlara güven olmuyor bugün alıyor sorun birken yarın sorun 10 oluyor kaç müşteri geldi 2. el alıp sanayide yaptırmaya. 3 ayda 2. el yeni alınmış 6 araç yıl 2019

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
O yüzden daha fazla biriktirsin daha iyisi alsın ve yahut kredi çeksin çünkü araçlara güven olmuyor bugün alıyor sorun birken yarın sorun 10 oluyor kaç müşteri geldi 2. el alıp sanayide yaptırmaya. 3 ayda 2. el yeni alınmış 6 araç yıl 2019
ne kolay geliyor ya kardeşim sana böyle şeyler, para biriktirsin falan harikulade. Takdir ettim.
Ben f30 satıyorum, 100 bin lira hasar kaydı var, kendim şu an kullanıyorum aracım, gel bir tane kusur bulursan yüzüme tükür, sonra konuşalım.
Senin hesap ettiğin gibi yürümüyor bazı şeyler malesef ki

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ne kolay geliyor ya kardeşim sana böyle şeyler, para biriktirsin falan harikulade. Takdir ettim.
Ben f30 satıyorum, 100 bin lira hasar kaydı var, kendim şu an kullanıyorum aracım, gel bir tane kusur bulursan yüzüme tükür, sonra konuşalım.
Senin hesap ettiğin gibi yürümüyor bazı şeyler malesef ki
en başında dedim "herkes bir değil bazıları iyi kullanıyken bazıları kötü kullanıyor" risk istemiyorsa önerdiğim volvo ya da volkswagen ne diye uzatıyorsun ki yorum kasmak içinse söyle çünkü çok saçma bir tartışma evet kazanmak kolay değil lakin düşük bütçeli volvo ve volkswagen bulabilir ve bu araçlar uzun müddet onu idare edebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
450000/500000 km evet bulabilirsin hayırlı olsun yaşımı bilmeden konuşman taktire şayan bravo dostum bu şekilde ilerle
konuşmayı yönlendirmen, 3 aylık yaz tatilinde ustanın yanında çalışmandan, vesaire yaşını tahmin etmek çok zor değil.
sana burada cevap vermem sana yarar, bana değil.
110 bin civarı 2011 albeadan başka alınabilecek daha alternatif uygun ve ekonomik bir araç yok. Hayatım arabaların tepesinde alıp satmakla geçti, binmekle geçti, 3 aylık yaz tatillerinde ustaların yanında çalışmakla değil.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
konuşmayı yönlendirmen, 3 aylık yaz tatilinde ustanın yanında çalışmandan, vesaire yaşını tahmin etmek çok zor değil.
sana burada cevap vermem sana yarar, bana değil.
110 bin civarı 2011 albeadan başka alınabilecek daha alternatif uygun ve ekonomik bir araç yok. Hayatım arabaların tepesinde alıp satmakla geçti, binmekle geçti, 3 aylık yaz tatillerinde ustaların yanında çalışmakla değil.
Sadece çalışmadan bahestmiyorum. Bir çok ustayla konuştum danıştım sanayi bölgesinde kime sorsam aynı cevapları aldım; Volvo ya da Volkswagen. Sadece Sanayi dekilerle de değil. Araba tutkunu olan ve sürekli araba satın alıp düzeltip daha yüksek fiyata satan tanıdıklarımda var. Başka bir araba markası duymadım Volvo ya da Volkswagen. Hepsi aynı şeyi söylüyorsa bir bildikleri vardır. Uslupsuz bir şekilde yaş dalaşına girmen kışkırtıcı ve sinir bozucuydu. Daha düzgün cümle kurabilirdin onun yerine uslupsuzca konuşmayı tercih ettin. Sana karşı doğal olarak bir sinirim var, rica ediyorum burada konuyu uzatma dm den yaz burayı konudan gereksiz bir konuşma ile kirletmeye değmez. Bırak adam öğrenmek istediğini öğrensin ben görüşümü sundum sense görüşüme karşı çıktın bu tür karşı çıkmalarda dm kullanmak en mantıklı süreçtir; kişinin öğrenmek istediği şeyin dışına çıkıp kafasını karıştırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...