Uzman Üye
tamam kardeşim çok saol allah razı olsun biraz cahiliz bu konulardaValue değişmez, aynı kalacak o.
tamam kardeşim çok saol allah razı olsun biraz cahiliz bu konulardaValue değişmez, aynı kalacak o.
Kardeşim çok saol adamsın sen bide kardeşim WriteLong("wolftü.bin",label3.Text + &H82775, "1566441904") 'Always HeadShout On
1566441904 --> bunu ne yapim bu deişmese sıkıntı olurmu?
Bro ben şimdi belli etmeden oynama şeyini denedim de.
No Recoil, Name Esp, İnfinite Ammo, çalışıyor hepsi güzel.
Ama No Spread göremedim burada, onu bulabilir misin? :/
Bir de Rapid Fire çalışmıyor. Arada tarama açmam gerekiyor, o da olsa iyi olur.
Teşekkürler.
valla nasıl oldu yav
KARDEŞİM EYW ADAMSIN İLGİLENDİN HER ZAMAN BÖYLE GÜNCEL BEKLERİM SENDE ARTIKOlmaz kardeşim o ofset ve value sorun olmaz sen dediğimi yap çalışır
KARDEŞİM EYW ADAMSIN İLGİLENDİN HER ZAMAN BÖYLE GÜNCEL BEKLERİM SENDE ARTIK![]()
ellerine saglık <3
Always HeadShoot pointer bulduysanız paylaşır mısınız
Hile değil bunlar. Hile programı kodlamak için değerler sadece.Selamın aleyküm ben yeniyim de hile hakkında bilgi verirmisiniz ?
bu değerleri kullanınca ne elde ediyoruz pekiHile değil bunlar. Hile programı kodlamak için değerler sadece.
Visual basic indir ve çöz mantığını, yaparsın kısa sürede...
s.a ustam ben hile kodladım senin pointlerden ama çalışmıyor galiba bakarmısın
Private Sub CheckBox1_CheckedChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles CheckBox1.CheckedChanged
If CheckBox1.Checked = True Then
WriteLong("wolftü.bin", Label1.Text + &H37E714, "2268606836")
End If
If CheckBox1.Checked = False Then
WriteLong("wolftü.bin", Label1.Text + &H37E714, "2268606837")
End If
End Sub
Private Sub CheckBox2_CheckedChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles CheckBox2.CheckedChanged
If CheckBox2.Checked = True Then
WriteLong("wolftü.bin", Label1.Text + &H17BBD0, "3071218292")
End If
If CheckBox2.Checked = False Then
WriteLong("wolftü.bin", Label1.Text + &H17BBD0, "3071218293")
End If
End Sub
Ortaya hile çıkıyor hile kodlama youtubedan araştır wolftü hile kodlama diye kendi hileni kendin yapbu değerleri kullanınca ne elde ediyoruz peki