Beyler 12 bin TL bütçem var. İlk olarak iPhone 13 alayım dedim ama o kadar büyük bir parayı küçücük bir telefon için harcamak saçma geldi. Sizce ne ya da neler alayım?
önerileriniz için teşekkür ederim ama ben telefon arıyorum demedim, sıkılmadan kullanabileceğim bir eşya 12k bandında, eğerki güzel birşey bulamassam iphone 13 alıcam
OnePlus serilerine bakabilirsin. Oneplus 8 Pro, Oneplus 9 Pro örnek vermek gerekirse. İncelemelerine çok bakmıştım zamanında. Android bazında en iyi yazılımı olan cihazlar bence Oneplus. Xiaomi zaten önermek saçma olur bu fiyatlara hem de yazılımları şuan için iyi değilken. Oneplus 8 Pro ile iPhone 12 incelemelerine baktığımda evet iPhone biraz daha seri olabiliyor ama kamera bazında neredeyse eşitlerdi. Bazı yönlerden iPhone 12 1-2 kademe daha iyiyken bazı yönlerde Oneplus 1-2 kademe daha iyiydi. Benim için kamera önemli olduğu için sadece bu konuya değindim. YouTube'de incelemelere bakabilirsin .
Beyler 12000tl bütçem var. İlk olarak iphone 13 alıyım dedim ama o kadar büyük bir parayı küçücük bir telefon için harcamak saçma geldi sizce ne ya da neler alıyım
Beyler 12000tl bütçem var. İlk olarak iphone 13 alıyım dedim ama o kadar büyük bir parayı küçücük bir telefon için harcamak saçma geldi sizce ne ya da neler
60hz ve snapdragon 730g max 60 fps video kaydı suya ve toza dayanıklılık yok 15watt şarjı
bu çok kötü özellikleri bir telefon 6.5k ye verip alıp böyle olur mu neden pocox3 pro incelemedin?