Evet arkadaşlar. Bende POCO X3 Pro var ve gayet memnunum. Peder de telefon alacağım diye tutturdu. Ben de benim eski POCO'yu buna verip kendim yeni alayım dedim. Hayatım boyunca da hiç iPhone, iOS kullanmadım. Hep Android kullandım. Aklımda iPhone 14 Pro Max vardı ama baktım ki 15 Pro Max ile fiyatı aynı. Dedim, iPhone 15 Pro Max alayım.
Bayağı bir video izledim. Malum 80 bin lira bir telefona vereceğiz. Çoğu kişi 15'den memnun kalmamış. Eylül 2024'de 16 çıkacakmış herhalde. Ben de 16'da belki daha iyi şeyler yaparlar diye onu bekleyeyim diyorum. iPhone yerine de POCO X6 Pro alayım diyorum ya da 15 Pro Max'i alıp Eylül'de 16 ya mı geçiş yapmalıyım? Sizin düşünceniz nedir?
14 ya da 15 Pro Max kullanan var mı? Memnun mu?
POCO X6 Pro kullanan var mı? Memnun mu?
Bayağı bir video izledim. Malum 80 bin lira bir telefona vereceğiz. Çoğu kişi 15'den memnun kalmamış. Eylül 2024'de 16 çıkacakmış herhalde. Ben de 16'da belki daha iyi şeyler yaparlar diye onu bekleyeyim diyorum. iPhone yerine de POCO X6 Pro alayım diyorum ya da 15 Pro Max'i alıp Eylül'de 16 ya mı geçiş yapmalıyım? Sizin düşünceniz nedir?
14 ya da 15 Pro Max kullanan var mı? Memnun mu?
POCO X6 Pro kullanan var mı? Memnun mu?
Moderatörün son düzenlenenleri: