Üye
Dostum belli değil ama yüksek ihtimal affederler diye umuyorum
Veli Gelip Özürsüz Devamsızlığı Özürlüye Alınıyor Silme Demek Olmuyor.Devamsızlık hakkın dolduğunda aileni çağırıp imza attırıyorlar siliniyor devamsızlığın bizim lisede öyleydi.
Sen bi tık erken aşmışsın 30 u ama benimki 45 gün vardı geçmiştim.beyler öncelikle merhaba 12.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim haftanın 3 günü staja gidiyorum fakat 2 gün okula gitmiyorum devamsızlık 30 u aştı her sene 12.sınıflara af geliyomuş böyle birşeyin bu sene olmaması gibi bi durum varmıdır
arkadaşım da tıpkı senin gibi ve o gidip sildirebilmişti bence okuldan okula değişir sende olmayabilir veya ola da bilir bi müdürle konuşup denemek lazımbeyler öncelikle merhaba 12.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim haftanın 3 günü staja gidiyorum fakat 2 gün okula gitmiyorum devamsızlık 30 u aştı her sene 12.sınıflara af geliyomuş böyle birşeyin bu sene olmaması gibi bi durum varmıdır
bızım hoca devamsızlıgı sılıyor.beyler öncelikle merhaba 12.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim haftanın 3 günü staja gidiyorum fakat 2 gün okula gitmiyorum devamsızlık 30 u aştı her sene 12.sınıflara af geliyomuş böyle birşeyin bu sene olmaması gibi bi durum varmıdır
12 Sınıflarda devamsızlık muhabbeti çok takılmıyor, uzaklaştırma almadığın sürece geçiyorsun hocam.beyler öncelikle merhaba 12.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim haftanın 3 günü staja gidiyorum fakat 2 gün okula gitmiyorum devamsızlık 30 u aştı her sene 12.sınıflara af geliyomuş böyle birşeyin bu sene olmaması gibi bi durum varmıdır
olur buyuk ıhtımalbeyler öncelikle merhaba 12.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim haftanın 3 günü staja gidiyorum fakat 2 gün okula gitmiyorum devamsızlık 30 u aştı her sene 12.sınıflara af geliyomuş böyle birşeyin bu sene olmaması gibi bi durum varmıdır