12.sınıf yeni tyt ayt fikir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle ciddi okuyup ciddi cevap vermenizi istiyorum 12 yeni geçtim önümüzdeki günlerde açılcak okullar ve bu güne kadar sadece dersi derste dinleyim yaptım bişiler teogda sadece dersi derste dinleyerek 375 aldım iyi bir rakam değil farkındayım ve bu rakamlada ticaret meslek lisesine geçtim muhasebe okuyorum şimdi gelelim önemli konuya suana kadar hep dersi derste dinledim ama meslek lisesinde bildiniz kadarıyla normal derlseri mat kimya edebiyat falan bunlar kolay anlatılıp kısa geçilir ve tyt de ne yapcamı bilmiyorum dershane önermeyin maddiyat yetmiyor, ayrıca 0 dan bu önümüzdeki dönem tyt yr kadar kitaplarla testlerle youtube anlatımlarıyla çalışmayı düşünüyorum sizinde fikirlernizi almak istedim bu güne kadar laylaylom ede ede geldil dersi derste dinledik o kadar şimdi üniversite okumak istiyorum ve izmirde okuyorum oturuyorum . Bunun için tyt de neyden kaç net faşan yaparsam normal derceden bir üni veya iyi bir ğni tutturrum buraya kadar okuduysanı teşekkürler

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
dershaneye gitmeden biraz zor olur senin dediğin gibi kısa geçiliyor konular

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben trakya üniversitesinde okudum ve sadece dersi derste dinleyerek bşyler yaptm üniye kadar bu sende tuttuysa akıllı adamsın demek ztn ama gordumki üniversitede ekstra masraf yapmadan yada eğitim v.s almadan bitirmek cok zor maddiyat sıkıntıysa üniversite insani bitiriyor emin ol

Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim ben 28 yaşındayım sana söyle anlatayım dinleyerek anlayarak sadece okulda olmaz ek dersler lazım çünkü okulda fazla üstüne düşmüyorlar maddi durumun iyiyse ek ders almanı öneririm hayat artık para oldu paran varsa okuyabiliyorsun

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kardeşim ben 28 yaşındayım sana söyle anlatayım dinleyerek anlayarak sadece okulda olmaz ek dersler lazım çünkü okulda fazla üstüne düşmüyorlar maddi durumun iyiyse ek ders almanı öneririm hayat artık para oldu paran varsa okuyabiliyorsun
dinliyerek oluyor abi de bi yere kadar oluyor işte cidden para önemli etken okul bitti ardımda 8 bin lira borcla geldim 3 yıl oluyor okul biteli az buz yeni bitti borc ve okudugum bolumle ilgili hiç bir iş yok elimde :/

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dershaneye gidiceksen verimli kullanman gerek yoksa bir faydası yok reis
Post automatically merged:

tabi yine senin fikrin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çıkmış sorulara bakıp ders çalışabilirsiniz.Genelde uzun sürüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum sana tafsiyem kesinlıkle mezuna kalmalısın ben de meslek liseii mezunuyum dersaheneye gittim 12. sınıfda gittigime bin pişman oldum staj cok yoruyor derse zaman ayıramıyorsunuz 12 sınıfda dersler oyle anlatılmıyor herkes geyik muhabbetı hocalar bile oyle sana tafsıyem bu sene mezuna bırak seneye dershaneye git imkanın varsa kesınlıkle bu sene hazırlanma sadece alt yapını olustur ornegın antremanlarla matematik serisini bitir yazarları felan ezberle ama bu sene sakın hazırlanma pisman olursun sadece alt yapını olustur

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
AYT MAT için kesinlikle fasikül bitirmelisin. apotemi limit-türev-integral-trigo acil ayt, bilgi sarmal ayt

TYTMAT için kesinlikle: 345, acil problemler, karekök,bilgi sarmal

⚓ Captain⚓
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dershane falan bunlar önemli değil önemli olan senin istekli çalışman bu konudaki hevesin internet üzerinden ders çalışma programları var onlardan faydalanabilirsin. Eğer öneri isteyeceksen meslek lisesinde okuduğun için etrafındaki çoğu kişi ders çalışmayacaktır bu da senin için istek uyandırsın. Sakın ama sakın bu yıl kazanamam diye düşünme artık youtube var orada binlerce hoca var kendi kafana uygun bir kanal bul orada konularını dinle testini çöz. Önemli olan senin isteğin arzun planlı programlı çalışman çok önemli. Başarılar dilerim.

Üye
5 HİZMET YILI
Youtube kanallarından çok şey başaran var sende başarabilirsin yada doping hafızada alabilitsin gerçekten kullanışlı bir platform

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben bu sene sınava girdim ve sana en iyi önerim tonguç kampüs kanalı bu sene bayağı bir soru tuturdu istersen bak bana göre ağırlık ayt ye verilmeli

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
1 mezuna kal. 2 yeteneğin ve ilgi alanına göre meslekler tercih et sakın çevre baskısı ya da kazanabileceğin paraları dert etme. 3 kesinlikle güzel bi şehirde üni oku.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...