Valla efem ikna kabiliyetine ve karşındakinin alıp almamasına bağlı olarak ben 9kya okutabileceğini düşünüyorum gene de sen düşürme derim iyi forumlarHerkese merhaba dostlar bugun sizlerden danışmanlığını isteyeceğim konu 13-14.5k hazir sistem ve eski sistemim ne kadar eder eski sistemimde i3 10105f r7 240 4gb b560m pro gskill 2x8 3600mhz ram standart hadron 500w psu 240gb ssdli 60hz 5mslo bir sisteme sahibim normalde bunun üzerinde değişiklik yapcaktim hazir alayim dedim bu sistemi max kaca satarim
3060 alcam hocam ondan eminimekran kartın kesinlikle 4050 civarı bir şey olmalu
Hocam 9k hizli satılmaz bana okul bitiminden sonraki hafta sipariş etcem elimde 9k var bu pc 6.5 7k etse bana yeter de artarValla efem ikna kabiliyetine ve karşındakinin alıp almamasına bağlı olarak ben 9kya okutabileceğini düşünüyorum gene de sen düşürme derim iyi forumlar.
O şekilde dusundum bro bende 12gb Asus modelini alcam 3060inkanka kasada en az 3060 olsun aşağısı ilerde üzer
Nasıl etmez kanka fiyatlardan haberin yok galiba min 6 k adamın hesabı yok satsa 7k bile satar5 bile etmez. anakartın iyi gibi psu değiştirirsin ekran kartı değiştirirsin 1 tb hdd takarsın mis gibi olur işlemcin ve raminde iyi.
7kya alacak enayi bulamaz dostum alacaksan sen al.Nasıl etmez kanka fiyatlardan haberin yok galiba min 6 k adamın hesabı yok satsa 7k bile satar
Beyler 6kya satsam bana zaten kafi ben sistemi 7ye halletim gidipte 8e satamam millet ustune az daha koyar iyi şeyler alir ben size 6k civarında hangi platformlarda kac güne satilir tahminen diyorum ve @mardon123 hakli işlemci anakart iyi ramler de ayni sekil ama ekran karti leslik7kya alacak enayi bulamaz dostum alacaksan sen al.
sahibinden letgo vs. de satabilirsin. ayrıca bence olan kasanın üstüne parça alıp geliştirsen daha uygun ve daha masrafsız.Beyler 6kya satsam bana zaten kafi ben sistemi 7ye halletim gidipte 8e satamam millet ustune az daha koyar iyi şeyler alir ben size 6k civarında hangi platformlarda kac güne satilir tahminen diyorum ve @mardon123 hakli işlemci anakart iyi ramler de ayni sekil ama ekran karti leslik
Inan degil hocam valla degil bence Asus 306012gb ve ryzen 5 5500 mukemmel ikili bunlari 14.8e yakaladım kaçırmamsahibinden letgo vs. de satabilirsin. ayrıca bence olan kasanın üstüne parça alıp geliştirsen daha uygun ve daha masrafsız.
senin bütcen tabii ne yapmak istiyorsan yapabilirsin zarar etme dikkat et diye dedim.Inan degil hocam valla degil bence Asus 306012gb ve ryzen 5 5500 mukemmel ikili bunlari 14.8e yakaladım kaçırmam
Saol hocam değerli fikrin icin tessekur ederim konuyu yakin takip edip mantikli fikirler belirttiğiniz icinsenin bütcen tabii ne yapmak istiyorsan yapabilirsin zarar etme dikkat et diye dedim.
rica ederim umarım en hayırlısıyla toplarsın sistemini. iyi günler.Saol hocam değerli fikrin icin tessekur ederim konuyu yakin takip edip mantikli fikirler belirttiğiniz icin
6.5k ya satıp 15.5e guzel bi sistem alicam hocam ryzen 5 5500 ve rtx 3060 ikilisini kullancam b450m anakart seçtim oc seçeneği var diyerica ederim umarım en hayırlısıyla toplarsın sistemini. iyi günler.
15.5'a iyi sistem hayırlı olsun.6.5k ya satıp 15.5e guzel bi sistem alicam hocam ryzen 5 5500 ve rtx 3060 ikilisini kullancam b450m anakart seçtim oc seçeneği var diye