Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
poco x3 pro'yu bayağı övüyorlar kral kullanmadım ama youtubeden inceleme videolarına bakabilirsin. Oyun oynayacaksan eğer 5k mh ile sarjı da uzun gidiyor
Xiaomi telefon modellerine bakabilirsin hem bütçene uygun hem de performans açısından yeterli seviyede ürünler var gerek şarj olsun gerek işlemci gerek ram vs.
Ben telde bataryaya, işlemciye ve kameraya bakarım o yüzden kamera ve bataryada iyi ama poco nun işlemcisi de gayet iyi ve güncellemeleri de gayet alıyor
redmi serisi önerirdimde kronik sorunları androidlerin sosyal medyada paylaşınca tırt kaliteye düşüyor . biraz biriktirip ios öneririm düşük model bile olsa...
xiaomi modellere bakabilirsin yeni olanlara 12 ve ya 13 pro falan vardı yada apple se 2020 21 serisi 2. el xler ve 11 ler teknosanın internet sitesinde yenilenmiş telefonlar var onlarda olabilir
Xiaomi note 11 pro Alabilirsin kullanıyorum bir senedir çok memnunum 144hz ekran var oyunlarda fena performans ayrıyetten herkes fotoraf çekmeni istiyo gece kamerası vs çok güzel tavsiye ederim brom.