Merhaba sevgili dostlar monitör almaya karar verdim fakat 144 Hz ile 240 Hz aynı inçlerde monitörlerin aralarında çok büyük bir fark var mıdır varsa nelerdir mesela ben Witcher 3 oynadığımda çok etkiler mi? Sevgiler.
bunu hikaye oyunlarında değil de daha çok fps oyunlarda fark edersin 240 hz kullanıyorum önceden 60 kullanıyordum aralarında kocaman dağlar var fps dışında gözüne hoş görünür ama en verim alacağın oyun fps oyunlar olur.
en büyük fark 75 hertz ile 144 hertz arasında oluyor diye biliyorum 144 le 240 hz arasındaki farkı aşırı rekabetçi bir oyun oynamadığın sürece hissedeceğini zannetmiyorum
144 - 240 arasındaki farkı çok net anlayamazsın ama 60 ile 144 arasındaki farkı çok net anlarsın... ayrıca hz'in hikayeli single player oyunlarda çok bi önemi yok daha çok fps ve anlık reaksiyon gerektiren durumlarda önemi ortaya çıkıyor gidip de witcher için 240 hz monitör alınmaz
monitör evet etkili ama 144 ve 240 arasında öyle abartılacak bir fark yok . Ayrıca bu farkı witcher gibi oyunlarda göremessin daha cok rekabetçi ve fps oyunlarında öne cıkıyor
monitörler son derece etkilidir monötörün hz si düşür olursa ekipmanların ne akdar iyi olursa olsun bi yere karar fps alabilirsin bu yüzden hz nin yüksek olmasına dikkat et