hayır demek istediğim overclock monitör için de var diye biliyorum ama hani 144 ise 160hz mesela oluyor mu acabaBöyle bir şeyin olacağını sanmıyorum yani o zaman insanlar ucuza monitör alıp hz yükseltsinler programlarla sanmıyorum böyle bir şey olacağını
hayır demek istediğim overclock monitör için de var diye biliyorum ama hani 144 ise 160hz mesela oluyor mu acaba
overclock yapılabiliyorsa monitörüne o özelliği varsa eğer yaparsın diğer türlü mümkün değilhayır demek istediğim overclock monitör için de var diye biliyorum ama hani 144 ise 160hz mesela oluyor mu acaba
hocam benim monitör 60 hz di onu 75 yaptım ben nvidia denetim masasından çözünürlük dicen sonra özel çözünürlük dicen sonra kaç hz isdiyorsan denicek sin olursa olur yutupda bu konu ile bir çok vidyo var detaylı bakıp yapabilirsinbunu yapmak mümkün mü?
nasıl anlarım oc özelliği olup olmadığını? HP 24x 144hz Pivot Monitörümoverclock yapılabiliyorsa monitörüne o özelliği varsa eğer yaparsın diğer türlü mümkün değil
araştırayım. Ömrünü çok yer mi bu durum ?hocam benim monitör 60 hz di onu 75 yaptım ben nvidia denetim masasından çözünürlük dicen sonra özel çözünürlük dicen sonra kaç hz isdiyorsan denicek sin olursa olur yutupda bu konu ile bir çok vidyo var detaylı bakıp yapabilirsin
yok sen yapamazsın canım kardeşim bilgin olmayan konuya da yorum yapma. 60hz ekrana zaten oc özelliği koymazlar. bu 75 ve üzeri monitörlere koyulan bir özellik genel deekranın ozellıgı neyse onla kalır ole bısey olsa 60 hz de 144 yapardım
144 165 oluyomu pekalayok sen yapamazsın canım kardeşim bilgin olmayan konuya da yorum yapma. 60hz ekrana zaten oc özelliği koymazlar. bu 75 ve üzeri monitörlere koyulan bir özellik genel de
yani araştırdım da ne ingilizce kaynak olarak gösterdi ne türkçe bulamadım yok büyük ihtimallenasıl anlarım oc özelliği olup olmadığını? HP 24x 144hz Pivot Monitörüm
Post automatically merged:
araştırayım. Ömrünü çok yer mi bu durum ?
Eğer 165 hz destekliyorsa yapabilirsiniz , yapmanız gereken tek şey 165 hz destekleyen bir display port kablosu alıp monitöre bağlamanız .bunu yapmak mümkün mü?