Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
insanların bu tür güzel paylaşımlarda bulunması beni mutlu ediyor resimde ve konu içinde bahsedilenler çok güzel şekilde açıklanmış ve sunulmuş kısa ve öz akıcı bir sunum umarım böyle paylaşımların devamı gelir
Arkadaşlar öncelikle merhaba , yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim lakin sizlerin teşekkür etmesi değil sitem etmesi gerek ortak tarihimizin vahim durumda oluşundan üzüntü duymalısınız buda beraberinde insan olduğumuz için sinir ve öfkenin belirtisi olan sitemi doğurur. Açıkcası ben çok üzülüyorum bu duruma. iyi forumlar
Atalarının mirasını en iyi şekilde koruyabilecek ve ona bakabilecek bir milletten (!) de bu beklenirdi. Maalesef durum üzücü :/ Bilgilendirme için teşekkürler
çok güzel konu eline sağlık Fatih Sultan mehmet Han şuan o kapıyı görse fethetmez geri dönerdi bence istanbul da büssürü tarihi çeşmesinden tut çartı çurtu ulkemın heryeri tarih fışkrıyor ama insanlar malesef değer vermiyor