lenovanın önerdiğin bir gaming laptop u varmılenova alabilirsin. Malzeme kalitesi ve müşteri memnuniyeti çok iyi.
lenovanın önerdiğin bir gaming laptop u varmı
eğer sorarsan aradaki 2k fark değer mi fazlasıyla değer bence
Free dos al bence pc yi windows ta cok pahalı geliolevano al windows 10 kurulu olsun 11 çok kasıyor
bence 20k bütçeyi oyun pcsine gömmek yerine yazılım için hp falan alabilirsinarkadaşlar 15-20 bin bütçem var 1 tl bile fazlasını geçmemeli hem okul için hem de valorant,lol gibi oyunları 160 170 fps oynatacak bi laptop lazım
cevaplarınız dört gözle bekliyorum
Bro ASUS TUF GAMİNG F15 der susarım.arkadaşlar 15-20 bin bütçem var 1 tl bile fazlasını geçmemeli hem okul için hem de valorant,lol gibi oyunları 160 170 fps oynatacak bi laptop lazım
monster abra a5 17-2, istedigin butce aralıgında. enistem kullanıyor ve cok memnun ben kendim lol oynadıgımdada 350-400 fps gormustum valorantta 250-300arkadaşlar 15-20 bin bütçem var 1 tl bile fazlasını geçmemeli hem okul için hem de valorant,lol gibi oyunları 160 170 fps oynatacak bi laptop lazım
Monster alabilirsin knk 2.el alabilirsin o civarlara güzel bişeyarkadaşlar 15-20 bin bütçem var 1 tl bile fazlasını geçmemeli hem okul için hem de valorant,lol gibi oyunları 160 170 fps oynatacak bi laptop lazım
monster ın hangi serisini kullanıyorsunuz acaba?monster tavsiye ederim 3 senedir sorunsuz kullanıyorum
tulpar serisini önerirmisinMonster alabilirsin knk 2.el alabilirsin o civarlara güzel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?