Süper Üye
bu kasayı aldım arkadaşlar nasıl
Son düzenleme:
kanka param olunca yükseltme yapacam i5 gecem suanlık bununla iadare edecem alınır mı zarara girer miyim senceBence alinır dostum malum dolar yükselmeden şuanki piyasada rtx 3060 ekran kartı piyasası 12bin tl ama boyle bir sistemde i5 gibi bir işlemci yada amd serisi bir işlemci daha iyi olur
onu düzenleme yaptım i5 cektim sdd 1 tb yaptım tam alıyorduk ekran kartı stok bitti kankageçenlerde itopyada ModArt pcleri vardı 10999a satılıyordu keşke alsaydın kanka
ben i5 yapıp aldım mesela bekliyomonu düzenleme yaptım i5 cektim sdd 1 tb yaptım tam alıyorduk ekran kartı stok bitti kanka
İ3 ağır oyunlarda biraz zayıf kalır dostum i3 de olsa ghz sine aldanma derim ne kadar çekirdek o kadar işlemci gücü demek i5 seni uptade yapmadan götürürkanka param olunca yükseltme yapacam i5 gecem suanlık bununla iadare edecem alınır mı zarara girer miyim sence
i3 ryzen 5 5600 den iyiymiş mesela mod ard pclerinin videolarına izledim i3 daha fazla fps veriyordu ryzen ise bi tık daha zorlanmıyorduİ3 ağır oyunlarda biraz zayıf kalır dostum i3 de olsa ghz sine aldanma derim ne kadar çekirdek o kadar işlemci gücü demek i5 seni uptade yapmadan götürür
bende aynı fikirdeyim amd işlemci üzerine sistemini kurarsan daha iyi olurişlemciyi amd alman ileride sistem geliştirmesi yaparsan çok işine yarayacaktır
çünkü amd işlemcilerin soketleri değişmiyor fakat intel işlemciler sürekli soket değiştiriyor işlemci yetersiz geldiği zaman anında değişebiliyorken intel işlemcilerde bu pek mümkün değil yeni bir işlemci alacağın zaman anakartta değişmen gerekiyor buda epey para harcaması yapmana neden oluyorbende aynı fikirdeyim amd işlemci üzerine sistemini kurarsan daha iyi olur