Onaylı Üye
mouse Logitech g300s alabilirsin ayarlı oynamak istiyorsanknk adam klavye mouse vs de yok demiş sadece kasa dememişki nese eline sağlık
mouse Logitech g300s alabilirsin ayarlı oynamak istiyorsanknk adam klavye mouse vs de yok demiş sadece kasa dememişki nese eline sağlık
knk alıcaksa razer vıper mini alsn cok ii 25m tıklama ömrü var flnmouse Logitech g300s alabilirsin ayarlı oynamak istiyorsan
arkadaşlar rica etsem şu arkadaşı raporlarmısınız spam atıp duruyor bilginize
knk 3k ya ne alablrk monitör alsa klavye mouse vs en kötüsü olckitopyada 12k ya 3060 lı sistem vardı ona bakabilirsin
Tıklama sıfarlarsa daha uzun kullanabilirknk alıcaksa razer vıper mini alsn cok ii 25m tıklama ömrü var fln
o fıyata cıdden guzelBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbakabilirsin hem güçlü işini rahat görür ve üstüne ekipman alabi
bence masaustu daha avantajlıHiç kafa yormaya gerek yok sen monster notebook al oyun canavarı sonucta
Dostum bende pc araştırdıgım için parçalara baktım bunlar önerilen bütcenin sağlam üstünde tkrar bi incelemeni öneririmMonitör klavye ve mouse tamamen sana kalmış şeyler atıyorum 240 Hz monitör istiyorum dersin bi anda sadece monitör 6000 TL tutar o yüzden buradan alıcağın tavsiyeler bütçene tam uymayabilir.
Parça tavsiyeleri hakkında ise;
Ekran kartını 6500 XT alabilirsin 3500-4000 TL arası bulunabiliyor.
İşlemci tarafında ise ryzen 5 5600 alabilirsin 2800 TL civarı en ucuz görünüyor akakcede.
Anakart olarak b550m almalısın kesinlikle bütçene uygun ve mantıklı bir model ama kesinlikle markalı olmalı asus veya gigabyte olabilir. Bu da 2000 TL civarı tutuyor.
Ramler 2x8 veya 2x16 sana kalmış 2x8 çekmek istersen 1000-1100 TL 2x16 çekerim diyorsan 2000-2200 Civarı tutucaktır bütçen için 2x8 ideal şuan. Marka olarak da kingston veya adata alabilirsin hem ucuz hem kaliteli.
PSU için bu parçaların enerji tüketimine internetten bakıp ona göre bir psu almalısın onu sen araştır.
Son olarak kasa ve SSD-HDD sana kalmış şeyler. İyi forumlar![]()