Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Moderator
Ödüller
5
:yazı:

Samsun'un şehir içi ulaşım için elektrikli otobüs dönüşümünü başlatan hızlı şarjlı otobüsler bu ayın sonunda kullanıma açılacak.
TEMSA ve ASELSAN ortaklığında üretilen Avenue yerli otobüsü, şarj olduktan sonra 15 dakikada 80 kilometre yol kat edebiliyor.

30 Ağustos'ta online olacak Fosil yakıtlı otobüslere kıyasla %70 tasarruf Notlar Yusuf Akbaş Yusuf Akbaş Yazar 3 15 dakikalık şarjlı yerli yapımı elektrikli otobüs yola çıkmak üzere Tam boy görüntüle Samsun'un şehir içi ulaşım için elektrikli otobüs dönüşümünü başlatan hızlı şarjlı otobüsler bu ayın sonunda kullanıma açılacak.

TEMSA ve ASELSAN ortaklığında üretilen Avenue yerli otobüsü, şarj olduktan sonra 15 dakikada 80 kilometre yol kat edebiliyor.
Bir elektrikli araba %0 şarjla ne kadar uzağa gidebilir? 13 saat. daha önce eklendi

30 Ağustos'ta kullanılmaya başlanacak Şu ana kadar 10 otobüs teslim edildi.
Önümüzdeki günlerde 5 otobüs daha teslim edilecek. Otobüs ilk olarak 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında TEKNOFEST Samsun etkinliğinde yolcu taşıyacak.

Fosil yakıtlı otobüslere kıyasla %70 tasarruf Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yerli elektrikli otobüslerin fosil yakıtlı otobüslere kıyasla işletme maliyetlerinde %70'in üzerinde tasarruf sağlayabileceğine dikkat çekerek, "Otobüs filosunun tamamına yayıldığında işletme maliyetlerini büyük ölçüde azaltacaktır.

Bir diğer önemli konu da sıfır karbon emisyonu emisyonu. Yüksek düzeyde konfor ve çevre kirliliği yok.
"Şu anda 20 tanesini devreye alıyoruz ve spesifikasyonlarımızı karşılarlarsa tüm otobüs filosunu elektrikli araçlara dönüştüreceğiz."
dile getirdi.

:resim:

Screenshot_3.png

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Efsane Üye
Ödüller
17
çok iyi bir proje belediyelere fazla yakıt masraf yükü binmez ancak bunu her belediyeye yayınlaşması lazım

Onaylı Üye
ankaraya da geldi dediler de hiç göremedik

Ultra Üye
Ödüller
1
bunlar otomotik sürüşlü olan mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
Doğan kabakın youtube hesabında protatip versiyonunu izlemiştim malum akaryakıt fiyatlarını düşününce ulaşımda maliyeti azaltmak adına güzel bir adım umarım bu süreç kullanım ücretlerinede yansır

Onaylı Üye
sürücüleri de otomatikleştirebilirsek gerçekten inanılmaz bir proje olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
Ankarada vardı en son projeler falan tamamlanmıştı ama hiç denk gelemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Güzel bir proje umarım güzel günler yaşamamıza sebeb olur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
ankaraya da geldi dediler de hiç göremedik

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
6
bunlar yaygınlaşması lazım özellikle Karsan E-Atak gibi otonom sürüş rota yolcu indirme gibi norveç de testleri yapıldı her şehrimize gelir umarım bunlar gibi

Onaylı Üye
bu nedemek oluyor ben analamadım biri bana açıklaya bilirmşi rica etsem.

Ultra Üye
Ödüller
4
konu ve bilgilendirme için teşekkür ederim güzel proje :)

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
18
Bu otobüsler çevre dostu olacak mı? Önemli kısımlardan birisi de bence bu.

Onaylı Üye
Bu değil de artık kendi enerjisini hareket enerjisiyle üretebilen makinalar gerekli.

Üye
Ödüller
4
Çok güzel bir projeye benziyor umarım duyurulup askıda kalanlar ailesine katılmaz yollarda görmek hoş olur

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
Bu otobus iyon pil muhabbetiyle mi çalışıyo acaba

Seçkin Üye
Ödüller
4
Merhabalar ben ankarada var diye biliyorum şuanda doğumudur acaba cevap verebilicek varmıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.