- Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Evet arkadaşlar sitemizde acaba benim gibi başka mağdurlarda var mı diye merak ettim. Kesinlikle fişlemek amacıyla bu konu açılmamıştır. Beraber sohbet ederek, tartışarak dertlerimizi paylaşabiliriz diye umuyorum. Mağdur olmayan öğrencilerde kendi fikirlerini bizimle paylaşırlarsa çerçeveli ve seviyeli bir tartışma başlatabileceğimizi umuyorum.
Evet yorumları alalım.
Yök'ün bu 65.000 öğrenciye yeniden tercih yaptırmasını ne denli doğru buluyorsunuz?
Garantör üniversiteler öğrencilere neden sahip çıkmadı, kapatılan üniversitelerin kampüslerini devralmalarına rağmen birde...
Diplomalarda eski üniversite adı yazılarak öğrencilerin fişlenme tehlikesi olduğunu düşünüyor musunuz ?
Daha bir çok soru var arkadaşlar. Hadi Tartışalım. Lütfen Yaşı 18 Den Küçük veletler yorum yazmasın tek dileğim budur.
Evet yorumları alalım.
Yök'ün bu 65.000 öğrenciye yeniden tercih yaptırmasını ne denli doğru buluyorsunuz?
Garantör üniversiteler öğrencilere neden sahip çıkmadı, kapatılan üniversitelerin kampüslerini devralmalarına rağmen birde...
Diplomalarda eski üniversite adı yazılarak öğrencilerin fişlenme tehlikesi olduğunu düşünüyor musunuz ?
Daha bir çok soru var arkadaşlar. Hadi Tartışalım. Lütfen Yaşı 18 Den Küçük veletler yorum yazmasın tek dileğim budur.