dostum 7.1 surround ses özellikli istemiştim verdiğin modelde bu özellik yokrampage sn rx5 plus kuzenimde var bende denedim uzun kullanımda ws aşırı rahat ve mikrofonu gerçekten çok iyi sana şiddetle öneririm
dostum 7.1 surround ses özellikli istemiştim verdiğin modelde bu özellik yok
aranıza girmek gibi olmasın ama açıklayayım; 7.1, 5.1 den farkı sesler ve Efekler çok daha gerçekçi ve çok daha derin detaylar algılanmasına yardımcı olur yani senin kulaklığın büyük ihtimal 5.1 yani kısaca bu 5.1 7.1 vb teknlojisi 5.1 de 7.1 gelişmiştir 7.1 daha canlı sesler anlattığım gibi film izliyorsun mesela korku filmi sanki o korku filminin içindeymişsin gibi bir sese kaplıyorsun ses çok daha kaliteli oluyor.pardon hocam 7.1surrond yazmıyormuş modeli 7.1miş bu surround ne demek beni aydınlatır mısın
aklımda bu kulaklık vardı açıkcası. Yorumları da gayet güzel ama gamepower markasını daha önce duymadığım için james donkey 710 ile arasında kalmıştım.Gamepower Medusa 7.1
Bu tam senin istedigin gibi fiyatı herşeyi çok da güzel bir kulaklık bir bak derim
Kral gamepower'ı duymadın mı? gamepower ortalama ürünler üretiyor ortalama veya vasat arası. James donkey fiyat performanstır onu önerdim sana almanı tavsiye ederim.aklımda bu kulaklık vardı açıkcası. Yorumları da gayet güzel ama gamepower markasını daha önce duymadığım için james donkey 710 ile arasında kalmıştım.
aranıza girmek gibi olmasın ama açıklayayım; 7.1, 5.1 den farkı sesler ve Efekler çok daha gerçekçi ve çok daha derin detaylar algılanmasına yardımcı olur yani senin kulaklığın büyük ihtimal 5.1 yani kısaca bu 5.1 7.1 vb teknlojisi 5.1 de 7.1 gelişmiştir 7.1 daha canlı sesler anlattığım gibi film izliyorsun mesela korku filmi sanki o korku filminin içindeymişsin gibi bir sese kaplıyorsun ses çok daha kaliteli oluyor.
Herşeyde fark yaratıyor hocam tamamen değişim yaratıyor daha net daha canlı duyuyorsun. Şimdiki yıllarda 7.1 tercih olmalı zaten.oyunlarda ses kasmada vs fark yaratıyor mu
Herşeyde fark yaratıyor hocam tamamen değişim yaratıyor daha net daha canlı duyuyorsun. Şimdiki yıllarda 7.1 tercih olmalı zaten.
Kulaklık alacaksan sadece oyun oynayacaksan (müzik vb işleriyle ilgilenmiyorsan) 450 TL'den yukarı çıkma hocam. İyi forumlarsağolasın bilgi için iyi forumlar hocam
Kulaklık alacaksan sadece oyun oynayacaksan (müzik vb işleriyle ilgilenmiyorsan) 450 TL'den yukarı çıkma hocam. İyi forumlar
Bendede yok kral bizde 30 TL'lik kulaklık kullanıyoruz o dediğim kulaklıkların hepsini saati 5 TL olan internet kafelerde deneyimledim. Gerçekten kaliteyi hissediyorsun.para yokki o kadar 450den yukarı çıkalım![]()
evet yaratıyor knka 7.1 daha rahat ses kasarsınoyunlarda ses kasmada vs fark yaratıyor mu