200 e yakın da olabiliröle jan janlı bı set alamassın dostum 150 tl az
bakıyorum hemenTrust GXT 838 Azor Oyuncu Klavye Mouse Set - 23414
aga bu var benim bildiğim
reis onlar çok pahalıSet ismi tam veremem ama rampage alabilirsin reis setleri çok var
pek iyi modelleri yok ama yüksek fiyatlı modelleri güzeleverestin seti vardı. onlara bakabilirsin
piranha kötü bence eski klavyem memnun değildim ondanben piranhanın gaming maose ve klavyesini kullanıyorum 2 yıldır hem ucuz hemde kalityeli
Kendim de everst kullanıyorum da memnunum aslında gayet. tabi kişiden kişiye değişiyor tabipek iyi modelleri yok ama yüksek fiyatlı modelleri güzel
bakayımeverestin seti vardı. onlara bakabilirsin
hangi modelini kulanıyordunuz birkaç arkadaşımdada var herkes memnun mesela mouse x9 bendekipiranha kötü bence eski klavyem memnun değildim ondan
tam olarak hatırlamıyorum a101den almıştımhangi modelini kulanıyordunuz birkaç arkadaşımdada var herkes memnun mesela mouse x9 bendeki
yaz internete 150 tl falan aga çok pahalı değilreis onlar çok pahalı
siz en ucuzlarını almışsınız hocam ondan memnun kalmamşsınıztam olarak hatırlamıyorum a101den almıştım![]()
önerdiğiniz bir model var mıdır hocamsiz en ucuzlarını almışsınız hocam ondan memnun kalmamşsınız
mouse x9 klavye 2355 i kulanıyorum kaç defa düşürdüm attım hiçbişey olmuyorönerdiğiniz bir model var mıdır hocam