İnternette biraz baktım pişman olmam gibime geliyor 2. el de almama gerek kalmadı teşekkür ederim. Hiç bu tür şeyler kullanamadığım için şimdiye kadar, insan bilemiyor ne alacak nereye bakacak tekrardan teşekkür ederim.GameBooster TITAN 240
5600 de kullanıyor kardeşim için 1000tl ye almıştım indirimde. Şu an 1300 lira gibi bir şey sanırım 360mm de var kasaya uygun olanı seçersin. Tavsiyedir çünkü fiyat performans ürünü bence valorant gibi işlemci bazlı bir oyunda 8 saat aralıksız oyun sonucu maximum 67 dereceyi gördü (tabi bu radyatörü nereye koyduğuna bağlı olarakta değişir ama çok oynamaz) ekran kartı için önerim yok çünkü hiç ekran kartı soğutma ihtiyacı duymadım
Ekran kartının üzerinde kendi plaketi var fakat tam olsun istediğimden bakınıyorum, dediğiniz gibi çok gerek yok ama denk gelirsem alırım diye düşünüyorum.Şahsen ekran kartına gerek yok işlemciye alsan yeter
Daha iyisini almakta mümkün fakat aynı sonucu göreceksem daha fazla masraf yapmak istemem zengin olsam keşkemknk az daha para biriktir daha iyisini al dicemde inş kızmassınız
ekran kartına vereceğin para ile bir işlemciyi sağlamlaştırsan senin için çok daha kolay ve basit olabilir maliyet açısından daGameBooster TITAN 240
5600 de kullanıyor kardeşim için 1000tl ye almıştım indirimde. Şu an 1300 lira gibi bir şey sanırım 360mm de var kasaya uygun olanı seçersin. Tavsiyedir çünkü fiyat performans ürünü bence valorant gibi işlemci bazlı bir oyunda 8 saat aralıksız oyun sonucu maximum 67 dereceyi gördü (tabi bu radyatörü nereye koyduğuna bağlı olarakta değişir ama çok oynamaz) ekran kartı için önerim yok çünkü hiç ekran kartı soğutma ihtiyacı duymadım
Daha iyisini almakta mümkün fakat aynı sonucu göreceksem daha fazla masraf yapmak istemem zengin olsam keşkem
Ekran kartı yeterli şu an ama elbet bir gün ona da takviye yapacağım işlemciyi sağlamlaştıralım derken ekran kartından olmak istememekran kartına vereceğin para ile bir işlemciyi sağlamlaştırsan senin için çok daha kolay ve basit olabilir maliyet açısından da
Sadece işlemci için 1500 bütçem var erkan kartı soğutucusu için daha fiyat belirlemedim acelesi olmadığı için.2023 yılına göre 1500 TL'ye işlemci ve ekran kartı sıvı soğutma önerisi yapmak oldukça zor bir işlem bu fiyat aralığında kaliteli bir işlemci ve ekran kartı sıvı soğutma sistemi bulmak mümkün olmayabilir ancak bütçenizi biraz yükseltmeniz gerekebilir
Aktif olarak yayında açabilirim için rahat olsun diye (fabrika çıkışı arızalı ürün dışında) benim kardeşim çok beğendi. Takarken dikkat et. Kılavuz var zatenİnternette biraz baktım pişman olmam gibime geliyor 2. el de almama gerek kalmadı teşekkür ederim. Hiç bu tür şeyler kullanamadığım için şimdiye kadar, insan bilemiyor ne alacak nereye bakacak tekrardan teşekkür ederim.
Post automatically merged:
Ekran kartının üzerinde kendi plaketi var fakat tam olsun istediğimden bakınıyorum, dediğiniz gibi çok gerek yok ama denk gelirsem alırım diye düşünüyorum.
Ne dedin dostum beni neden etiketledin anlamadımekran kartına vereceğin para ile bir işlemciyi sağlamlaştırsan senin için çok daha kolay ve basit olabilir maliyet açısından da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?