Seçkin Üye
Fazla ucuz miktarlar olduğunu düşünmediğim için soruyorum her hangi bir soyulma vs gerçekleşir mi ya da mikrafon kalitesi nasıl bilgin var mı?hyper x cloud core wireless alabilirsin uzun ömürlü
Hyperx'in ürünleri genel olarak sağlamdır dostum çok bakımsız ve dikkatsiz kullanmadığın sürece uzun ömürlüdür. Sorun çıkıcağını sanmıyorum ben.Fazla ucuz miktarlar olduğunu düşünmediğim için soruyorum her hangi bir soyulma vs gerçekleşir mi ya da mikrafon kalitesi nasıl bilgin var mı?
razer kraken alabilirsin yada rampage RM-k27 illa ki hypherx alcam diyorsan bilmemArkadaşlar selam, benim 1500 TL gibi bir bütçem bulunmakta. Ben Wireless bir oyuncu kulaklığı istiyorum çünkü artık otur kalk kablolar birbirine sıkışsın, hep sorun yaşa falan artık çekilmez hale geldi. Şu anki kulaklığım Gamepower Medusa 1. yeşil versiyonu ve kulaklığı iki senedir kullanıyorum. Kulak kısımları mahvoldu, derisi soyuldu. Kulağımı acıtıyor ve kabloları dönüp sıkışıp kopmaya yakın hale geldi, sürekli birbirine dolanıp sıkışıyor. Bu nedenle böyle kablolu olacaksa bile örgü kablolu veya Wireless oyuncu Gaming kulaklık önerileriniz nelerdir? HyperX Cloud Core hakkında fikirleriniz nelerdir ya da HyperX Cloud 2 kablolu mu almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Teşekkür ederim önerim için gerçekten güzel bir kulaklıkmış biraz inceledim araştırdım sence Hyper X Cloud Core mu daha iyi yoksa önerdiğin kulaklık olan LOGİTECH G435 mi daha iyi?Logitech G435 bakabilirsin
paran varsa logitech alabilirsin;Teşekkür ederim önerim için gerçekten güzel bir kulaklıkmış biraz inceledim araştırdım sence Hyper X Cloud Core mu daha iyi yoksa önerdiğin kulaklık olan LOGİTECH G435 mi daha iyi?
Paran varsa LOGİTECH alabilirsin demişsin ama HYPER X daha pahalı fiyat olarak baktığın da Attığın ekler de tam anlıyamadım neye göre hesaplanmış hani biri böyle biri böyle diye mi gösteriyor detay verir misin
n11de daha ucuz hyperxParan varsa LOGİTECH alabilirsin demişsin ama HYPER X daha pahalı fiyat olarak baktığın da Attığın ekler de tam anlıyamadım neye göre hesaplanmış hani biri böyle biri böyle diye mi gösteriyor detay verir misin
Ekli dosyayı görüntüle 83067Ekli dosyayı görüntüle 83068
N11 de daha ucuz dediğin linki benimle paylaşma şansın var mı acaba bir de HYPER X diyince böyle sanki daha iyiymiş daha güzelmiş vibe alıyosun LOGİTECH'de böyle daha küçükmüş ve okadar sarmıcakmış gibi bir his varn11de daha ucuz hyperx
soldaki fotoda logitech g435in diğerinden iyi olan özellikleri
sağdakinde ise hyperxin yazıyor
Baktım ama wireless modelleri 2000 küsürlerden bahsediyor bütçemi fazla aşıyor..Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapCloud Stinger Core al bence
aslında dediğin doğru ama sen bilirsinN11 de daha ucuz dediğin linki benimle paylaşma şansın var mı acaba bir de HYPER X diyince böyle sanki daha iyiymiş daha güzelmiş vibe alıyosun LOGİTECH'de böyle daha küçükmüş ve okadar sarmıcakmış gibi bir his var
Post automatically merged:
Baktım ama wireless modelleri 2000 küsürlerden bahsediyor bütçemi fazla aşıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?