Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam hala güçlü olan hyper x cloud 2 den şaşmayın derim yıllarca kullanılır ped yırııtlma sorunu olmuyor değil bende 2 yıl sonrasında oldu ama pedleri değişince sorun kalmadı
3.500 TL'ye kadar bir oyuncu kulaklığı arıyorsanız, iyi bir ses kalitesi, rahatlık ve dayanıklılık önemlidir. İşte bu fiyat aralığında önerilen bazı oyuncu kulaklıkları:
HyperX Cloud II / HyperX Cloud Alpha: HyperX Cloud serisi, oyuncular arasında oldukça popülerdir. Hem Cloud II hem de Cloud Alpha, mükemmel ses kalitesi ve rahat bir tasarıma sahiptir. Ayrıca ses yalıtımı da iyidir. Her ikisi de 3.500 TL'ye kadar bir bütçe içinde olabilir.
SteelSeries Arctis 5: SteelSeries Arctis serisi, rahatlık ve ses kalitesi konusunda bilinir. Arctis 5, DTS Headphone:X 7.1 Surround ses desteği sunar ve RGB aydınlatma ile gelir. Bu kulaklık, iyi bir denge sağlar ve oyunlarınızın sesini en iyi şekilde duymanıza yardımcı olur.
Logitech G Pro X: Logitech G Pro X, Pro-G ses sürücüleri ile dikkat çeken bir kulaklıktır. Bu kulaklık, mikrofonun değiştirilebilir olduğu ve Blue VO!CE teknolojisi ile donatıldığı için oyun ve yayın sırasında mükemmel bir ses kalitesi sunar.
Razer BlackShark V2: Razer BlackShark V2, THX Spatial Audio ile gelir ve mükemmel bir ses deneyimi sunar. Kulaklık, hafif ve rahat bir tasarıma sahiptir.
Corsair HS70 Pro Wireless: Kablosuz bir oyuncu kulaklığı arıyorsanız, Corsair HS70 Pro Wireless iyi bir seçenektir. Bu kulaklık, Dolby Atmos desteği sunar ve kablosuz bağlantıyla gelir.
CHATGPT Tarafından hazırlanmıştır ban sebebi ise kaldırırım..
ROG Strix Fusion dan uzak dur da Süper bir görüntüsü var, ses kalitesi gayet iyi ama abartmıyorum elimden kaydı 15cm den bilgisayar masasının üzerine düştü iç parçaları çatır çatır kırıldı o kadar dandik parça kalitesine sahip
yeni Kulaklığım HyperX Cloud2 Tavsiye üzerine aldım
görünüş yok rezalet bana göre ama ses kalitesi ve parça kalitesi muazzam
ben sağlamım diyor kulaklık, tavsiye ederim