- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
Ben gaming için istemiyorum sadece ya kulaklık da kablo belasından kurtulmak için amaç kalite değil aşırı tuvalette konuşmakKablosuz kulaklıklar frekans ve hz olarak daha stabilizesi düşük ses verirken kablolu olması daha ithafiye edilebilirdir.
Bütçemi genişlettiğimi var sayalım ne önerirsiniz öneride bulunsanız iyi olabilirmiş sadece bütçe yorumu yapmışsınız.bence biraz bütceniz genişletebilirsin tavsiyem bu yönde iyi şanslar
Hyper X daha iyi bence hocam bi tanıtımlarına bakmanı tavsiye ederim biraz araştırdım hyper x daha iyi gibi geldiTeşekkür ederim önerim için gerçekten güzel bir kulaklıkmış biraz inceledim araştırdım sence Hyper X Cloud Core mu daha iyi yoksa önerdiğin kulaklık olan LOGİTECH G435 mi daha iyi?
Hyperx could2 kablolu kullanıcısıyım aman aman sakin almaArkadaşlar selam, benim 1500 TL gibi bir bütçem bulunmakta. Ben Wireless bir oyuncu kulaklığı istiyorum çünkü artık otur kalk kablolar birbirine sıkışsın, hep sorun yaşa falan artık çekilmez hale geldi. Şu anki kulaklığım Gamepower Medusa 1. yeşil versiyonu ve kulaklığı iki senedir kullanıyorum. Kulak kısımları mahvoldu, derisi soyuldu. Kulağımı acıtıyor ve kabloları dönüp sıkışıp kopmaya yakın hale geldi, sürekli birbirine dolanıp sıkışıyor. Bu nedenle böyle kablolu olacaksa bile örgü kablolu veya Wireless oyuncu Gaming kulaklık önerileriniz nelerdir? HyperX Cloud Core hakkında fikirleriniz nelerdir ya da HyperX Cloud 2 kablolu mu almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Teşekkürler bilgilendirme için ama neden böyle dediğinizi anlamadım kablolunun ne sorunu var wireless daha iyi olduğu için miHyperx could2 kablolu kullanıcısıyım aman aman sakin alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?