16.08.2022 Tier List Demir-Plat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Talon deneme şansınız oldu mu ? oldu ise başarılı sonuç elde edebildiniz mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ADC'de twitch oynamayı düşünüyorum bilen birisi varsa avantajlarını anlatabilirmi?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Velkozu denedim çok iyi oluyor. Oyun içinde neredeyse sadece combo tuşuna bastım :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Caitlyn düşük eloda çok iş yapıyor bence. Adamlar seni kesmek için çok kaynak harcıyorlar, defansif oynarsan zaten kesemeyip maçı satıyorlar. Sc ile baya maç taşır.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. SC çıktığından beri kullanırım kullandığım süre zarfında çoğu heroları denedim ve sizler için hero kalabalığını daha aza indirgemek istedim. Tabiki bunlar benim görüşllerim . Sizler de yorum atarak düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim

İlk önce en çok oynadığım SC siz de mainim olduğu rol Jungleden başlayacağım :

Ekli dosyayı görüntüle 77958
Kindred ve karthus gerçekten jungle için muazzam iki hero farm yaparak doğru yerde ve doğru zaman da lanelere gank atarak her türlü maçı kazanacağınız iki herodur. Amumu ve Lee takıma daha bağlı herolar olduğu için onları A sınıfına aldım.

İkinci olarak Jungleden sonra oynadığım rol ADC :

Ekli dosyayı görüntüle 77959
Özellikle Ashe favorim w ve düz vuruşlarıyla tamamiyle kanser bir hero . Burada kong konusunda kararsız kaldım en son seçeneğiniz ise kalista olsun.

Üçüncü Mid Lane

Ekli dosyayı görüntüle 77962
Özellikle cassiopeia V ile farm yapıp liandry itemini aldıktan sonra tamamiyle bir makina.,

Dördüncü Top Lane
Ekli dosyayı görüntüle 77963

Favorim ve kesinlikle önerdiğim hero İrelia fakat tflerde inceden bir saçmalıyor

Beşinci ve son lane support
Ekli dosyayı görüntüle 77964

Yanınıza düzgün tanıdığınız bir adc alın ve supporta bc çekin muazzam zevkli ve güçlü kesinlikle öneririm cassiopeia , ashe den sonra en zevk aldığım hero.

SC hakkında yakında detaylı bir video ve anlatım yapmayı düşünüyorum şuanlık herolardan bahsetmek istedim inşallah yararlı olur iyi oyunlar herkese.
adcde twitch ve kogmawı nasıl s tiere koymadınız algılayamadım doğrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...