Lenovo çöp değil mi?Bana kalırsa Monster'ın eski versiyonlarından uzak dur Lenovo öneririm ASUS markasının işlemci ve RAM'lerinin daha yükseğini bulabilirsen eğer daha rahat olur ki biraz da bütçeyle alakalı bir durum 16k gibi bir bütçenin bir tık üstüne çıkabilirsen eğer.
Lenovo 82K200JYTX/Idepad Gaming 3/ryzen 5-5600H/8GB RAM/512GB SSD/6GB RTX3060/15.6"/Win 11 laptop siyah.
Öneririm 17k 18k gibi bir bütçeye çıkarsan daha iyi bir sistem bulabilirsin. Teşekkürler.
Temiz sistem bu öneririm ama dediğim gibi bütçeye göre farklılıklar görünebilir. markaya göre değil de içindeki parçaların önemi daha fazla oluyorLenovo çöp değil mi?
anladım teşekkürlerTemiz sistem bu öneririm ama dediğim gibi bütçeye göre farklılıklar görünebilir. markaya göre değil de içindeki parçaların önemi daha fazla oluyor
Isınma ya da ısınmama sorununu laptop ya da masaüstüne bağlamak yanlış olur. Yeterli bir soğutma sistemi yoksa ısınabilir bilgisayarı.Ben laptop kullanıyorum ama beğenemedim çok ısınıyor ve laptopa verilen para masaüstüne verilse gayet iyi daha rahat oynayabilirsin ama sürekli geziyorsan laptop almak zorundasın ona diyecek bir şeyim yok.
İyi bilgisayarları da var.Lenovo çöp değil mi?
En az i5 işlemci ve 16 GB RAM gerek, 3d max gibi uygulamalar kullanılacak laptopta ona göre önerirseniz iyi olur. 10 ila 16 bin arasında fiyatı olsun, önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?