Süper Üye
1909- Almanya milli futbol takımı, tarihinin en farklı mağlubiyetini İngiltere karşısında aldı: 9-0.
1920 - İtilaf Devletleri, İstanbul'u işgal etti.
1932 - Ankara Demirspor kuruldu.
1935 - Adolf Hitler, Versay Antlaşması'nı iptal ettiğini açıkladı.
1978 - 16 Mart Katliamı: İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi önünde öğrencilere yönelik bombalı saldırıda 7 öğrenci öldü.
1939 - Hitler, Bohemya ve Morayva'yı Alman himayesine aldığını, Prag Kalesi'nde açıkladı.
Bayramlar.
Dünya Vicdan Günü
Dünya Uyku Günü
Erzurum'un Horasan ilçesinden Rus ve Ermeni birliklerinin geri çekilişi (1918)
Evet bu konuda tarihte bugün olan olaylar ve bayramları yazdım aslında bu yazdıklarım'dan daha fazla bir sürü olay oldu bugün,Eğer ilginizi çektiyse "ki benim çekti tarihi ve araştırmayı çok seven biriyim" yorum olarak yazabilirsiniz.
1920 - İtilaf Devletleri, İstanbul'u işgal etti.
1932 - Ankara Demirspor kuruldu.
1935 - Adolf Hitler, Versay Antlaşması'nı iptal ettiğini açıkladı.
1978 - 16 Mart Katliamı: İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi önünde öğrencilere yönelik bombalı saldırıda 7 öğrenci öldü.
1939 - Hitler, Bohemya ve Morayva'yı Alman himayesine aldığını, Prag Kalesi'nde açıkladı.
Bayramlar.
Dünya Vicdan Günü
Dünya Uyku Günü
Erzurum'un Horasan ilçesinden Rus ve Ermeni birliklerinin geri çekilişi (1918)
Evet bu konuda tarihte bugün olan olaylar ve bayramları yazdım aslında bu yazdıklarım'dan daha fazla bir sürü olay oldu bugün,Eğer ilginizi çektiyse "ki benim çekti tarihi ve araştırmayı çok seven biriyim" yorum olarak yazabilirsiniz.