Oh I understand, then I can get very high performance in games with the 6500 XT Is not it?the 6600 xt is much better, while the 1650 maintains an average of 40-65 frames depending on the game the 6600 xt reaches more than 100 frames in practically all tested games, having a performance superior to 50% greater than the gtx 1650.
Teşekkürler Mr. / Mrs.Yes a performance very similar to the gtx 1660 super
1650, daha düşük bir seviyede performans sunan bir grafik işlemcidir ve genellikle daha ucuzdur. 6500 XT ise daha yüksek performans sunan bir grafik işlemcidir ve daha pahalıdır.İzlediğim çoğu videoda 6500 XT daha avantajlı gösteriliyor ancak 4GB öylesi bir ekran kartına yetersiz kalıp bizi zor duruma sokmaz mı?
Yardım ederseniz çok minnettar kalırım <3
![]()
6500 xt daha iyi bir kart. Dediğin gibi 4gb bu kart icin az sayilir ama oynadigin oyunlara yeter mi yetmez mi onlara bakmalısın.İzlediğim çoğu videoda 6500 XT daha avantajlı gösteriliyor ancak 4GB öylesi bir ekran kartına yetersiz kalıp bizi zor duruma sokmaz mı?
![]()
RX 6500 çok daha iyi. GTX1650nin pek bir numarası yokİzlediğim çoğu videoda 6500 XT daha avantajlı gösteriliyor ancak 4GB öylesi bir ekran kartına yetersiz kalıp bizi zor duruma sokmaz mı?
![]()
Üzerinden 3-4 ay geçmiş ne diye hortlatıyorsun konuyuRX 6500 çok daha iyi. GTX1650nin pek bir numarası yok