i miss you
Seçkin Üye
gelişmiş görüntü ayarlarından en yükseğe al bide monitör kutusunun içinden çıkan kabloyu kullan
Dp kablosunun iki ucuda aynı soket yapısındadır ters takmak / çapraz takmak gibi bir durum olamaz , açıkçası ne anlatmak istediğinizi anlayamadımdpi kablosunu ters takmışsındır hocam kasaya bağlı olanı ekrana, ekrana bağlı olanı kasaya takarsan düzelir
Siteden NVIDIA sürücünüzü indirin, dediğim gibi, sürücülerinizi yüklememişler.3060ti ekran kartını kullanıyorum ekran kartı kontrol panelini ne masaüstüne sağ tıklayarak ne de başlata nvidia control yazarak giremiyorum
ekran kartı driverlerini yükleyip tekrar dene dostumNvidia control panele giremiyorum işte. Masaüstüne sağ tıkayınca da Nvidia çıkmıyor.
nvidia control panel extra olarak yüklenebiliyor tekrardan yüklemeyi denedin mi?Nvidia control panele giremiyorum işte. Masaüstüne sağ tıkayınca da Nvidia çıkmıyor.
kanka ne sürücüsü sağ tıkla görüntü ayarları de geliştirilmiş de ordan hz yi bul ayarla ne sürücü be yavrumSürücülerini yüklediklerini zannetmiyorum. Bir kontrol eder misin? Hangi ekran kartını kullanıyorsun? Ekran kartı kontrol panelini açabiliyor musun?
Bilgisayarında yüklü bir driver olmadığına işarettir. Nvidia experience üzerinden veya manuel olarak driver yüklemesi yap, yüksek ihtimalle bu sorununu çözecektir.Nvidia control panele giremiyorum işte. Masaüstüne sağ tıkayınca da Nvidia çıkmıyor.
o zaman ekran kartın güncel değil.3060ti ekran kartını kullanıyorum ekran kartı kontrol panelini ne masaüstüne sağ tıklayarak ne de başlata nvidia control yazarak giremiyorum
hayır, bazı modellerde farklılık gösteriyor. eğer arkadaş asus monitör almis ise asus'un kendi gönderdiği kablosunda aynı sorunu yaşamıştım. ben de oyle sacma cozum olmaz diye sona birakmistim ve çözüm o olmustuDp kablosunun iki ucuda aynı soket yapısındadır ters takmak / çapraz takmak gibi bir durum olamaz , açıkçası ne anlatmak istediğinizi anlayamadım![]()