Windows yükleyip direk kullanabiliyorsunBu sistem tak çalıştır mi alsam kullanabilirmiyim direk
500tlye rx 570 nerde satılıyor kardeşimEkran kartı olarak 500-600 TL'ye Msi Rx 570 Armor Oc 4gb bulabilirsin. İkinci el düşünüyorsan çok daha ucuz.
FreeDOS ama işletim sistemini kendin kurman gerekiyor onun haricinde birşey yapman gerekmiyor.Bu sistem tak çalıştır mi alsam kullanabilirmiyim direk
Evet zaten apu olmasının en büyük eksiği bu ama artısı da geleceği olması. Geliştirebiliriz yeni donanımlarlaFreeDOS ama işletim sistemini kendin kurman gerekiyor onun haricinde birşey yapman gerekmiyor.
Ekleme yapıyorum indirimsiz hali 3k'ya geliyor ve 3k'ya göre berbat bir bilgisayar 3k'ya fortnite 40 fps alması gerçekten büyük bir eksi diyebilirim 3k'ya kat kat sağlam bilgisayar toplayabilirsiniz. Sadece fortnite değil çoğu oyunda kötü bir performans veriyor çok dayanmaz. Intel HD 4000 bile csgoda 60 fps alıyor brom bu fiyata iyi olabilir belki ama indirimden sonra FeelsBadMan
Evet zaten apu olmasının en büyük eksiği bu ama artısı da geleceği olması. Geliştirebiliriz yeni donanımlarla
Ani Kapanma Parça Değişimi Mavi Ekran vb.Ne gibi arızalar?
Demiştim zaten konuda apu işlemciler belli bir yere kadar götürür diye. Ben pc elimde geldikten 1 ay sonra gtx 750ti alıp işlemciyi rahatlatıcamkardeş ryzen 2400g apu kullanıyorum 1030 ti eş deger ekran işlemcisine sahip sakın apu alma 500 daha koy rx 570 al ikinci el işlemciyide ryzen 5 2600 alabilirsin yada ryzen serisi apu olmayan bir işlemci al boşuna fazla para verme vericeksende ekran kartı al tmm ryzen apu güzel ama bir yere kadar almışken adam gibi normal işllemci al
Post automatically merged:
işlemci ryzen 5 2600
ana kart msı a320 serisi fark etmez
ram hypr 2*8 gb 3000 mhz
ekran kartı en kötü rx570 4 gb
600w psu marka pek önemli degill
NOT işlemci sogutucunu kesinlikle şişddetle kule tipi al zaman la sıvı sogutmaya geçersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?