Uzman Üye
merhabalar gamegaraj fenix10-TN144 model laptop kullanıyorum 16GB 2666mhz DDR4 ram RTX 2070 GB i7 1750H donanım özelliklerine sahip kısaca yeni yada eski tüm oyunlarda işimi görüyor gerek dlss olsun zaten 60 fps üstü veriyor her oyunda fakat özellikle bazı oyunlar biraz sıkıntılı (Not:laptopu monitörle kullanıyorum performansı daha iyi bu şekilde mux switch yok laptopumda) ama özellikle dediğim bu oyunlar RUST ve LOL. Lolde pek bi problem yok oyun her şekilde 130 fps civarlarında hep sorun nerede bunda derseniz RDR2 de high ayarlarda 100 fps veren pc nasıl lolde zar zor 130 veriyor neyse ama ana problem rustta rust oynarken 60 70 fpslerde dolaşıyorken fps sürekli fps drop giriyor ayarları yükselttimde en azada çektim her türlü 60 70 fps arası çok droplanıyor aşırı ram tüketiyor oyun neredeyse hepsini hatta ram yükseltmem zor laptop olduğu için 2 adet 16GB alabilirim çünkü en az size sorum Rustta bu drop sorununu nasıl çözerim daha iyi fps alabilir miyim yoksa ram 16 olduğu sürece böyle mi olacak