182 radeon software kurulumu hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın Beyler O Öyle Değil
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar. Normalde masaüstüne sağ tık yaptığımızda ekran kartınız amd ise amd ayarları çıkar. Lakin ben sağ tıkladığımda amd grafik ayarları gözükmüyor. Görüntü ayarları var sadece oda masaüstü için. İnternetten amd otomatik driver bulucuyu yani radeon software indirdiğimde kurulumdayken resim1 de ki hata 182 sorununu veriyor
Screenshot_1.png

Sistemim :
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

AMD grafik ayarlama programı olmayıncada grafik ayarlayamıyorum. Aygıt yöneticisinde Görüntü bağdaştırıcılarında ekran kartım gözüküyor sorun yok. Ama amd nin grafik ayarlama programını yükleyemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (Konuyla alakasız yorumları reportlayacağım )

S1F1R B1R
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhabalar. Normalde masaüstüne sağ tık yaptığımızda ekran kartınız amd ise amd ayarları çıkar. Lakin ben sağ tıkladığımda amd grafik ayarları gözükmüyor. Görüntü ayarları var sadece oda masaüstü için. İnternetten amd otomatik driver bulucuyu yani radeon software indirdiğimde kurulumdayken resim1 de ki hata 182 sorununu veriyorEkli dosyayı görüntüle 43947
Sistemim : Ekli dosyayı görüntüle 43948Ekli dosyayı görüntüle 43949

AMD grafik ayarlama programı olmayıncada grafik ayarlayamıyorum. Aygıt yöneticisinde Görüntü bağdaştırıcılarında ekran kartım gözüküyor sorun yok. Ama amd nin grafik ayarlama programını yükleyemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (Konuyla alakasız yorumları reportlayacağım )
Bendede format attıkdan sonra boyle bır sıkıntı olmustu.Tekrar format atıp once ekran kartı drıver yukledım sorun duzeldı.Buyuk ıhtımal yukledıgın baska bır drıver yada c++ ıle uyusmadıgı ıcın oluyor

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Konu ismi çok kısa olmuş birader biraz daha uzun olsaydı keşke aynı küçük nader gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ben güncellemeyi başarıyla yapıyorum acaba yalnış bisimiyaptın.

Donator
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
The program does not load, let me delete and reinstall it, brother.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...