Yorumları sildim konuyu okuduktan sonra herkese gerekli uyarı verilecektir. Forumun huzurunu bozmaya ve tartışma ortama yaratmaya kimsenin hakkı yok. İyi forumlar.
Yorumları sildim konuyu okuduktan sonra herkese gerekli uyarı verilecektir. Forumun huzurunu bozmaya ve tartışma ortama yaratmaya kimsenin hakkı yok. İyi forumlar.
Arkadaşlar burada kimin hangi takımlı olduğunun bir önemi yok. Herkes saygı çerçevesi içinde konuşmak zorunda ne bir fenerbahçe taraftarı galatasaraya laf atabilir ne de fenerbahçe taraftarı galatasaraya laf atabilir. Lütfen haddinizi bilip kurallar dahilinde hareket edin. Uzatan olursa 3 gün ban atacağım direkt. İyi forumlar.
Ben bir fenerbahçeli olarak bu günü ilk defa duyuyorum, pek sıkı takip etmem ama tarihten dolayımı böyle bir güne imza attınız. 19.07 Güzel düşünce ama
Ama bi gün önünü kapatırlar her taraftan
Birbirine düşman her taraftar
Birlikte güçlüyüz sert ve gaddar olma bu kadar
Lütfen olma aptal! Haydi aslan kanarya kartal!
Ben bir fenerbahçeli olarak bu günü ilk defa duyuyorum, pek sıkı takip etmem ama tarihten dolayımı böyle bir güne imza attınız. 19.07 Güzel düşünce ama