3. dünya savaşı çıkar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
çıksaydı şimdiyekadar çıkardı

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Büyük ihtimal seneler sonra başlangıcı olarak rusya-ukrayna gibi faal savaşlar gösterilecek

Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Bana göre çıkmaz gibi geliyor. Şuanda ne kadar ortalık biraz alevli olsada işin sonunda ufak savaşlar bazı ülkelere güzel kazanç sağlıyor. Daha ileri gitmezler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sorun şu çıkmaz çıkamaz zaten istedikleri her şey öyle böyle elde ediliyor savaşıp kaybedecek zamanları yok eskidendi o silahla cephede savaşmak.

Donator
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Rusya Fransayi vuracaz diyor ama hayirlisi

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar saçmalamayın yorum kasmak için ''çıkar'' deyip duruyorsunuz yani gülmemek elde değil şu yaptığınız yorumlara :D.
Bu çok saçma bir tartışma şahsen bu kadar nükleer silahlanma olduktan sonra 3. dünya savaş nasıl çıkabilir aklınız alıyor mu? Bunları düşünerek yazın lütfen. Kesinlikle çıkmaz demiyorum ama düşünün aklı başında bir insan (Yetkili insanlardan bahsediyorum) olası bir savaşın sonucunda küresel bir yok oluşa yol açacağını bilir. Ona göre karşı taraflarla masaya oturur. Bir nükleer silahın tahrip gücünü bilmeden sadece rusyanın elinde ki 6000i aşkın nükleer silahı bilmeden böyle önemli bir konuda yorum yapıp insanların aklına şüphe düşürmeyin.

Hüner mi dertliye dert kazandırmak
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Çıkar

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yani net bir şekilde çok bir şey denilemez pek ama o yöne doğru sürüklenmiyoruz da değil

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Eskisi gibi topyekün savaş olmaz bence nükleer bomba var çoğu ülkede

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence 3. dünya savaşı zaten çıkmış durumda. Suriye afganistan filistin ukrayna rusya çin abd... Sadece cephe yok hangi açıdan baktığına göre değişir. Savaşsa askerler üzerinden değilde paralı askerler üzerinden savaş devam etmekte. İran milisleri suriye ermenistan yemen filistin gibi bir çok yerde iran adına çatışıyolar aynı şekilde amerika rusya içinde geçerli bir durum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bu devirde ne olcağı hiç belli olmaz bişey diyemiyorum :d

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
şuan zaten gizliden gizliden savaş var virüs bazı örgütleri fonlama savaştalar ama savaşmıyorlar paralarıyla boy gösteriyorlar kendi görüşümdür aslını yansıtmayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...