Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana göre çıkmaz gibi geliyor. Şuanda ne kadar ortalık biraz alevli olsada işin sonunda ufak savaşlar bazı ülkelere güzel kazanç sağlıyor. Daha ileri gitmezler.
Arkadaşlar saçmalamayın yorum kasmak için ''çıkar'' deyip duruyorsunuz yani gülmemek elde değil şu yaptığınız yorumlara .
Bu çok saçma bir tartışma şahsen bu kadar nükleer silahlanma olduktan sonra 3. dünya savaş nasıl çıkabilir aklınız alıyor mu? Bunları düşünerek yazın lütfen. Kesinlikle çıkmaz demiyorum ama düşünün aklı başında bir insan (Yetkili insanlardan bahsediyorum) olası bir savaşın sonucunda küresel bir yok oluşa yol açacağını bilir. Ona göre karşı taraflarla masaya oturur. Bir nükleer silahın tahrip gücünü bilmeden sadece rusyanın elinde ki 6000i aşkın nükleer silahı bilmeden böyle önemli bir konuda yorum yapıp insanların aklına şüphe düşürmeyin.
Bence 3. dünya savaşı zaten çıkmış durumda. Suriye afganistan filistin ukrayna rusya çin abd... Sadece cephe yok hangi açıdan baktığına göre değişir. Savaşsa askerler üzerinden değilde paralı askerler üzerinden savaş devam etmekte. İran milisleri suriye ermenistan yemen filistin gibi bir çok yerde iran adına çatışıyolar aynı şekilde amerika rusya içinde geçerli bir durum.
şuan zaten gizliden gizliden savaş var virüs bazı örgütleri fonlama savaştalar ama savaşmıyorlar paralarıyla boy gösteriyorlar kendi görüşümdür aslını yansıtmayabilir.