1920x1080 boyutunda duvar kağıdı isteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
benim için 1920x1080 boyutunda üzerinde LastByte CheatZ yazan birde profil logom olan güzel canlı heyecanlı bir tasarım istiyorum

gif olabilir ayrıca

en sevdiğim tasarımı yapana küçük bir ödülüm olabilir mesela kendi yaptığım launcherin sourcesi gibi

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilen bir arkadaş yardımcı olacaktırda sormak istiyorum bunu yapana ödül olarak source dışında başka neler sunabilirsin belki sourceye ihtiyacı olmayanlarda teklif sunabilir diye soruyorum

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kendi yaptığın launcher derken ? Neyin launcheri bu ?

Birde belirtmek isterim insanlardan birşeyler talep ederken ricalı telefuz edersen yardım edenler daha çok olur, bu şekilde şey gibi olmuş " şunu istiyorum şöyle olsun böyle olsun ev sevdiğim olsun" yerine "arkadaşlar rica etsem bana bir duvar kağıdı tasarımı yapabilirmisiniz detaylar şu şekilde olursa sevinirim" gibisinden.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kendi yaptığın launcher derken ? Neyin launcheri bu ?

Birde belirtmek isterim insanlardan birşeyler talep ederken ricalı telefuz edersen yardım edenler daha çok olur, bu şekilde şey gibi olmuş " şunu istiyorum şöyle olsun böyle olsun ev sevdiğim olsun" yerine "arkadaşlar rica etsem bana bir duvar kağıdı tasarımı yapabilirmisiniz detaylar şu şekilde olursa sevinirim" gibisinden.
hile yükleyici indirip inject ediyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kendin yapmaya çalışsana aga yt de videolar vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...