Satıyorum ✅ 1PC Vanguard Emulator 🔥 Hanbot Lol Script 🔥 One Click Spoofer 🔥2026🔥

Üye
f8x0496.png

Merhabalar, yeni nesil (2026) 1 PC Vanguard Bypass satış konumuza hoşgeldiniz. League of Legends için rage kullanıma özel bu emülatör sayesinde Hanbot, LS, Toir ve benzeri normal şartlarda hızlı şekilde banlatan (detected) lol scriptler ile yasaklanmadan oynayabilirsiniz. Bypass sistemimiz Vanguard’ı tamamen emüle ettiği için rage oynasanız bile yasaklanmazsınız. (Yüksek elo ticket ile yasaklanmalar hariç). Ayrıca gelişmiş HWID Spoofer sistemi sayesinde bilgisayarınızda mevcut bir HWID banı bulunsa bile tekrar ban riski olmadan lol script kullanmaya devam edebilirsiniz. (Popup Bypass eklidir ve sorunsuz çalışıyor). Şu ana kadar kullanıcılarımız uzun süredir sorunsuz şekilde kullanmaktadır. Gerçek manuel inceleme (ticket ile raporlanma) ihtimali dışında banlanma ihtimaliniz yoktur!
Satın alıp yasaklanmadan sorunsuz şekilde kullanan müşterilerimiz vardır, kanıt için DISCORD veya WHATSAPP üzerinden iletişime geçebilirsiniz...

- ÖZELLİKLER -
✅
Yasaklanmadan Rage oynayabilirsiniz
✅ 2.ci Bilgisayara ihtiyacınız yok, sadece 1 PC
✅ HB-LS-Toir gibi tüm lol scriptleriyle uyumlu
✅ One Click Hwid Spoofer var içinde
✅ Hwid banınız olsa bile yasaklanmadan oynatır
✅ Loaderde Otomatik Update Sistemi var
✅ İstediğiniz lol script'i kullanın banlatmaz
✅ Satış öncesi ve sonrası sınırsız destek

- FİYATLAR -
7 Gün: $35 / 30 Gün: $70

- HANBOT Lol Script Fiyatı -
1 Gü: $2

- ÖDEME YÖNTEMLERİ -
Kredi-Banka Kartı / IBAN / Kripto / Apple Pay / Google Pay

- İLETİŞİM -
Website:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Discord:

- MÜŞTERİDEN GELEN KANIT (RAGE OYNUYOR) -
- Daha fazla kanıt isteyen varsa iletişime geçebilir, her türlü ürünün gerçekten safe oynattığını kanıtlarız.

nlmbbdj.jpeg

f2sa8re.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Moderator note

https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003

3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)

4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.

Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam 70 dolarlıkdan alsak yanında scripti de verseniz olurmu script + bypass yani

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
s
evet hanbot satıyorum, ucuz ve performansı yüksek olduğu için bypass ile de onu öneriyorum. Ayrıca hanbotu kendim de kullanıyorum bypass ile birlikte
hanbotun fiyatına baktım aylıgı 1500TL yani hanbot + aylık 70 dolarlık bypassı yanında mı almamız gerekiyor 1500TL + 70 dolar yani ?

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
LS ile çalışıyor mu? LS inject ile çalıştırma kısmı nasıl oluyor?