2 adet Random Steam Çekilişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ister kullanırsın ister kullanmazsın diyon al senin olsun çar dalga geçiyo okadar kişi etkinliğe katılıyo ben kazanmasaydım baskası kazansaydı aynı tepkiyiyi vercekti

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Ben Normalde Mh-Coder14 e erecektim ama sonra düşündüm talihli seçtim ve ardından sen çıktın sakin bi kafayla düşününce emeklerim aklıma geldi durdum vazgeçtim senlede konuşmak istedim gelip buraya yazmakla haklı çıkmazssın

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
başlığa ne yazmışsın 2 tane kod 1 talihli o çıktı 2 kişi kapışstırın benle baskasını ben çıktım hani kodum nerde krdsm ?

benle konuşamkmı istedin ben bu çarın neyini konuışayım sahtekar ver ozmn kodumu başlığa öle yazmıcaktın ozmn 2 adet dedin mhcooder 1 tanesi bitaneside bana 2. ben çıktım

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Hayır Bak Nasıl anlatsam videoyu izlediysen ben shift yapmıştım video kaydetmeyi erkan hesap sonra boşluk bırakmak için entere basınca shifte elim değdi video durdu orda 2 kodu MH-CODER14 KAZANDI

Yarında Aynı Kod Çekilişi yapacağım 4 adet 2-2 paylaştıracağım tekrardan

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yıldız çarı versen nolur yani madem çekiliş yapıyon ilk baştan yazmıcaktın papatyamı yıldımzı diye adamlığın bumu buysa hiç konuşma daha iyi

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş İlk Çekilşte Kodu Ben Kazandım Ve 31 tllik 18 tllik oyun kazandım sorun çıkmadı düzgün okursan NeMutlu Ya 1 hesap + 2 steam kod eğer iletişime geçmez ise oda ben konuştum sorun çıkmadı bugün sadece 2 random kod çekilişi var sanıyodum onuda Coder denen kişi kazanmadımı

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
NeMutlu' Alıntı:
Kardeş İlk Çekilşte Kodu Ben Kazandım Ve 31 tllik 18 tllik oyun kazandım sorun çıkmadı düzgün okursan NeMutlu Ya 1 hesap + 2 steam kod eğer iletişime geçmez ise oda ben konuştum geçmiş sorun çıkmamış bugün sadece 2 random kod çekilişi var sanıyodum

tamam kodları boşverdim bak ne yazmış yıldız hesap dolandırıcı S.A BEYLER İLK ÇEKİLİŞİMİZ KAZANANI:NEMUTLU ''TEBRİKLERRR''
GERİYE KALDI 1 YILDIZ HESAP + 2ADET RANDOM STEAM
NE MUTLU BENLE İRİBATA GEÇMEZ İSE  TEKRAR AYNI KİŞİLERİ ÇEKİLİŞE KATIP KAZANANA VERECEĞİM

Üye
9 HİZMET YILI
Haa Evet Doğru Pardon ama ben kodu kazandım akrdeşim ilk çekilişte deiğim gibi 31 tllik +18 tllik=49Tl Az para değil :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardşeim yıldız hesabın 1 hafta içinde karşılanacaktır pra verip alacam senin dilinen kurtulayım yeter bana gelmiş sahtekar diyor ayıp be haftaya ö.m at bvereyim hesabı okulların açılış zamanı

Alacağım çar içi boş yıldız yeni geçti okulların açılnca arkadaşta var bi hesap kaç para derse alırım o gün bana ö.m at

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
AYIPI SEN YAPTIN KRDSM KODLARI DAĞITIN HESAP BANA KALDI DEDİN PAPATYA VERDİN ŞİMDİ 1 YILDIZ HESABI VER ÖDEŞELİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...