An itibariyle 5 6 ay boyunca kullanmadığım 2.hesapda script açtım ban yedim, dün ban dalgasından bende yararlanmıştım dünkü ban dalgasından sonra uzun zamandır oynamadığım hesapda şimdi ban yedi, ashe, khazix, irelia oynadım 3 mac ireliadan sonra yedi acaba irelia mı ban yedirtiyor ?
Lol oynamıyorum ancak zamanında arkadaşlar oyunun hile sistemi baya iyi, hile zor çalışır diyorlardı o kadar bile oynabiliyorsanız helal olsun ne diyim.
League of legends sezon aralarında; Boosterları, Scriptleri, Küfür edenleri, vs vs tespit ettiklerini sonuçlandırıyor. Yani siz script açtığınızda sezon sonu illaki ban yiyorsunuz. Ban dalgası olmuyor bu sezon arası kontrolu alıyor.
League of legends sezon aralarında; Boosterları, Scriptleri, Küfür edenleri, vs vs tespit ettiklerini sonuçlandırıyor. Yani siz script açtığınızda sezon sonu illaki ban yiyorsunuz. Ban dalgası olmuyor bu sezon arası kontrolu alıyor.
Sezonun başında script ile hesabı kasıp sezon bitimine yakın 3 ay önceden felan bu hesaptan çıkıp başka bir hesapla devam etsen ardından sezon bitimine doğru eski hesaba girsen scriptsiz biraz oynasan bence oyun seni banlamaz. çünkü sonuçta 3 ay ara veriyorsun ve elin soğuyor kötüleşmeye başlıyosun
Sezonun başında script ile hesabı kasıp sezon bitimine yakın 3 ay önceden felan bu hesaptan çıkıp başka bir hesapla devam etsen ardından sezon bitimine doğru eski hesaba girsen scriptsiz biraz oynasan bence oyun seni banlamaz. çünkü sonuçta 3 ay ara veriyorsun ve elin soğuyor kötüleşmeye başlıyosun
Ban dalgası dönemi en az 1 ay devam eder yani 1 ay boyunca bir sonraki büyük patch'e kadar ban süresi 1 gün içerisinde bile gerçekleşebilir yani bu aralar kullanmak banlatmaktan başka işe yaramaz.