vanguard tüm hileleri algılıyor sadece kendi oyununda değildün pubg da ban yedim bende saldım 2 saat sonra pc açtım valo oynadım (hilesiz çünkü seçkin deilim) bugün pc açtım valo girdim ve evet kalıcı uzaklaştırma![]()
maybe you get ip ban ?dün pubg da ban yedim bende saldım 2 saat sonra pc açtım valo oynadım (hilesiz çünkü seçkin deilim) bugün pc açtım valo girdim ve evet kalıcı uzaklaştırma![]()
Aynen öle üzülme knkm sağlık olsunEvet bu yüzden oluyor bana kalırsa kapatmak değil sikmek gerek zaten 20-30 mb birşey oyuna girdiğinde otomatik geri yüklüyor zaten
Böyle bir yargılama yok hocam ben de bugün 1. sezondan beri oynadığım ana hesabımdan ban yedim ve valorantta hilenin hsini googleda aramadım bileHesabında da kullanmışsın yoksa atmazlar çok zor.
Pugb yuzunde degildir direk 3. Sahıs algılaması lazım bende fps programı vardı ban yedimdün pubg da ban yedim bende saldım 2 saat sonra pc açtım valo oynadım (hilesiz çünkü seçkin deilim) bugün pc açtım valo girdim ve evet kalıcı uzaklaştırma![]()
maybe because the vanguad. even using on pubg, vanguad still can detect it and when play valo, vanguad detect it like you using cheat on valo. maybedün pubg da ban yedim bende saldım 2 saat sonra pc açtım valo oynadım (hilesiz çünkü seçkin deilim) bugün pc açtım valo girdim ve evet kalıcı uzaklaştırma![]()