Selamünaleyküm arkadaşlar, 2 bin TL'lik bir bütçem var. Arkadaşa doğum günü hediyesi olarak set almayı düşünüyorum. Önemli olan mikrofon kalitesi ve gürültü engelleyici bir özelliği olması, öneriniz varsa yazabilir misiniz? Teşekkürler.
valla F/P ürünü olarak rampage nin kulaklıkları genelde kalas gibi olduğu için eskiden gamepower luna kullanıyordum, kulak yormuyor bence kulaklık olarak inceleyebilirsin.
enka empouse klavye mekanik gayet şık ve kullanışlı temizliğide kolay su felan da kaçmıyo
mouse olarak g300s tek geçerim hem dayanıklı hem tüm makro atamlarını yapabiliyor
kulaklık kullanmıyorum
Knk Ben Bir Aralar Bu Mouse Kullandım Gayet Memnundum Bir Sorun Yaşamadım Ancak Bir Gün Sinirden Kırmıştım Mouse'I Alabilirsin Baya Kaliteli Malzemesi Vesaire
Selamünaleyküm arkadaşlar, 2 bin TL'lik bir bütçem var. Arkadaşa doğum günü hediyesi olarak set almayı düşünüyorum. Önemli olan mikrofon kalitesi ve gürültü engelleyici bir özelliği olması, öneriniz varsa yazabilir misiniz? Teşekkürler.
knk rampage pulsar al klavyeni ise inca öneririm daha gğzel dah ucuz mavi switch gibisinden veya rampage rogue felan fare olarak greedy kullandım memnundum kaliteli şuan logitech g305 var mükemmel