4 bin TL bütçe için oyuncu koltuğu ve klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Selam dostlar, 4 bin TL'lik bir bütçem var ve bunu doğru kullanmak istiyorum. Siz dostlarımın kullandığı ve memnun olduğu klavye ve oyuncu koltuğu önerisi var mıdır bütçeme uygun?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
oyuncu koltuğu olarak xdrive toryum öneririm aşırı rahat klavye olarak ben kendim gamepower ogre blue switch kullanıyorum menunum öneririm

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
klavye olarak eğer uzun yıllar kullanmak istiyorsan ya steelseries ya da gamepower önerebilirim oyuncu koltuğu olarak xdrive bakabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
doğru kullanmak istiyorsan bence en başta oyuncu koltuğu almamamalısın

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kardeşim bir yıldır ranger ouncu koltuğu kullanıyorum çok memnunum

ben bunu Corsair Gaming K68 – Red LED Kırmızı switch kulanmadım ama arkadaşım kullandı güzelmiş

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Dostum Xdrive'ın oyuncu koltuğunu alabilirsin fakat şunu söylemem gerek deri değil kumaş olanlardan al çünkü belli bir süre sonra deri koltuk rahatsız ediyor ve evcil hayvanın da var ise içinden geçiyor koltuğun geriye 900tl 1K gibi bir fazlan kalıyor onunla da Cooler master CK 352 Mekanik klavyesini alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam zincir marketlerde arada indirime giren sandalyeyeler oluyo onları takip etmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam oyuncu koltuğu olarak bilgim yok fakat klavye olarak seni uzun vadede idare edecek olan Rampage KB-R105 EXHERO mekanik klavyeyi öneririm.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum benim koltuğum bu gayet memnun um sende kullana bilirsin kumaşı çok kaliteli:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

buda benim klavyem kullana bilirsin gayet iyi üzerine su döküldü hala çalışıyor :D:

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
dostum benim koltuğum bu gayet memnun um sende kullana bilirsin kumaşı çok kaliteli:

buda benim klavyem kullana bilirsin gayet iyi üzerine su döküldü hala çalışıyor :D:
bunları not aldım teşekkür ederim beğenmediğim bir şey var mı peki alıpta memnun olmama gibi keşke bu şeyi daha olsaydı dediğin ?
Post automatically merged:

şok ta bimde satılanlar gayet kullanışlı
şokta ve bimde satılanların ismi var mı hocam

ATATURKIYE
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
valla dostum ben bu koltuğu kullanıyorum aşırı rahat çok güzel koltuk tutma yerleri yastığı gerçekten oyuncu için ideal fiyatıda uygun bence bir bak derim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Koltuk olarak XDrive 15'li kullanıyorum ama biraz küçük bence özellikle oturma kısmının kenarındaki destekler bacağı birbirine çok yaklaştırıyor, yayılarak oturamıyorsun. Bir koltuk seçerken bunu göz önünde bulundur ben pişman oldum :D Klavye olarak da Gamepower Ogre RGB Blue Switch kullanıyorum, bundan da pişmanım klavye sesleri hep oyundaki veya dcdeki arkadaşlarıma gidiyor. Kesinlikle Red Switch düşün derim

Üye
3 HİZMET YILI
koltukta çok bir tavsiye veremem ama bir ara Gamepower Saber Rgb Red Switch en iyi f/p klavyelerdendi

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
alacaksan git klavya mause ve kulaklığa para yatır eğer baktın oyunlar seni çok sardı koltuk alırsın ama bir kaç yıllık heves için gerksiz geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...