Seçkin Üye
Nuke haritası cs 2 de çıktığında görsel hali bu şekilde olacak |
Bu bıçağımızın adı bilinmiyor ama operasyonla beraber geleceğini tahmin ediyorum
benim ilgimi fazla çekmedi ya ben düz bıçaklar seviyorum yamuk bıçaklar dikkatimi çekmiyorAyakkabı kasasına koptum ahahsh ama bıçak güzel duruyor çekişi nasıl olur acaba.
Ben m9 seviyorum ya başka bıçaklar beni pek çekmiyor kendine ama tatlı duruyor çekişine bağlı ya bowie gibi çekerse güzel olurda farklı bi çekiş efektide gelebilir onun için dedim.benim ilgimi fazla çekmedi ya ben düz bıçaklar seviyorum yamuk bıçaklar dikkatimi çekmiyor
benim de favori bıçağım m9 kelebek karambitBen m9 seviyorum ya başka bıçaklar beni pek çekmiyor kendine ama tatlı duruyor çekişine bağlı ya bowie gibi çekerse güzel olurda farklı bi çekiş efektide gelebilir onun için dedim.
nerden para kazanırız diye düşünüyorlar büyük ihtimal seçeneklerden birisi kasa 2 operasyon, zaten gelirse baya kişi alacağı için parayı oradan kıracaklarPara için herseyi yaparlar bence getirirler ve psikolojik ruh hastaları ayakkabı diye kasa açıp dururlar
Ayakkabının geleceğini sanmıyorum ya cs gibi gerçekçi bir oyunda anti terör timinin ayağında Air pro max ile gezmesi komik olurPara için herseyi yaparlar bence getirirler ve psikolojik ruh hastaları ayakkabı diye kasa açıp dururlar
Bir açıdan öyle ancak öyle ayakkabı getirmezler ufak tefek renkli tasarımlı ayakkabılar getirirlerAyakkabının geleceğini sanmıyorum ya cs gibi gerçekçi bir oyunda anti terör timinin ayağında Air pro max ile gezmesi komik olur
Güzel konu çok daha parlak ve görülebilir oluyor mapler şuanda genel görünüşe göreVertigo map üzerinde değişiklikler yapıldı ve görsel hali bu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 89356Ekli dosyayı görüntüle 89357
Ekli dosyayı görüntüle 89358
ayakkabı kasasını getirmeyi düşünülüyor ama bu konu da kararsızlar
Ekli dosyayı görüntüle 89361
Nuke haritası cs 2 de çıktığında görsel hali bu şekilde olacak
evet gerçekten adamı görmedim laflarını duyacağımızı sanmıyorum eski renklerden kaynaklı adam net gözükmüyorduGüzel konu çok daha parlak ve görülebilir oluyor mapler şuanda genel görünüşe göre
bende ne yazık ki banlıyımoynıyamıycam ne yazıkkı banlıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?