CS:2 Nasıl Girilir Detaylı Rehber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
" Bir oyun dosyası eksik veya bozuk görünüyor steam istemcisinden oyunun özelliklerine gidin yerel dosyalar sekmesinde bulunan oyun ön belleğinin bütünlüğünü doğrula steamin oyun kurulumunu kontrol etmesini sağlayın " hatasını alıyorum (4-5 kere doğruladım oyunu doğrula diyen olursa s1ke..) onu

Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
" Bir oyun dosyası eksik veya bozuk görünüyor steam istemcisinden oyunun özelliklerine gidin yerel dosyalar sekmesinde bulunan oyun ön belleğinin bütünlüğünü doğrula steamin oyun kurulumunu kontrol etmesini sağlayın " hatasını alıyorum (4-5 kere doğruladım oyunu doğrula diyen olursa s1ke..) onu
bu hatayı ilk defa görüyorum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
gayet bilgilendirici olmuş hocam eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
nasıl gırıcem dıye araştırıyordum cok yararlı olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
beyler öncellikle seçkin özel hesapınız olması lazım ve seçkini yeni aldıysanız 1 el atıp öyle ekranda cıkıyor ve kaydol yazıyor kayıt olup sizi beta serverına atıyor umarım yardımcı olmuştur

Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
beyler öncellikle seçkin özel hesapınız olması lazım ve seçkini yeni aldıysanız 1 el atıp öyle ekranda cıkıyor ve kaydol yazıyor kayıt olup sizi beta serverına atıyor umarım yardımcı olmuştur
Oyuna girmek gerekmiyor hocam.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hadi bakalım valoya büyük bi rakip mi yoksa balon mu bence çok yeri olmayacak gibi. eline sağlık bu arada iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...