Çözüldü 2 Diskim Var Valorantı sıra sıra kursam ban kalkar mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hocam bende:
C diskinde bi tane SSD
D diskinde bi tane HDD

Var

şimdi ben valorantı D ye kuruyorum. ( Bu arada konusunu açmıştım yardım edenlere teşekkürler , başardım ) Diyelim ban yedim. Valorantı silip C ye kursam ban kalkar mı ??

Diyelim oldu da spoof yapma şansım oldu.D ye kurmuştum. C ye format atıp spoof atsam ban kalkar mı ? yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sadece format atmak banınızı kaldırmayacaktır aynı şekilde farklı diske oyunu kurmakta banınızı kaldırmayacaktır. Söylediğiniz spoof işlemi C ye format atsam spoof yapmasam dediğiniz olayda olmaz temiz format atmanız gerekiyor ardından spoof işlemi yapıcaksanız yapıp oyuna girebilirsiniz.
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Valorantta ban yediysen HWID ban yemişsindir. O yüzden formatla olmaz. Yeni anakart almadan ya da spoof atmadan düzelmez.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Valorantta ban yediysen HWID ban yemişsindir. O yüzden formatla olmaz. Yeni anakart almadan ya da spoof atmadan düzelmez.
Hocam Allah Aşkına konuyu Düzgün okumadan yanıtlamayalım ya. Ne alakası var zaten spooflama şansım olsa hem spoof hem format atsam kalkar soru ama disk muhabbetini soruyorum ya

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Hocam Allah Aşkına konuyu Düzgün okumadan yanıtlamayalım ya. Ne alakası var zaten spooflama şansım olsa hem spoof hem format atsam kalkar soru ama disk muhabbetini soruyorum ya
Kalkmaz denedim ben sonuçda aynı HDD ID Aynı kalıyor :( birşey değişmiyor.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Sadece format atmak banınızı kaldırmayacaktır aynı şekilde farklı diske oyunu kurmakta banınızı kaldırmayacaktır. Söylediğiniz spoof işlemi C ye format atsam spoof yapmasam dediğiniz olayda olmaz temiz format atmanız gerekiyor ardından spoof işlemi yapıcaksanız yapıp oyuna girebilirsiniz.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hocam peki spoof yapıp format atacağım. şimdi ban yediğimi varsayalım. spoof yapıp format attım c ye. Ama valorant D de kuruldu. ban kalkar mı ? :D :D

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Hocam peki spoof yapıp format atacağım. şimdi ban yediğimi varsayalım. spoof yapıp format attım c ye. Ama valorant D de kuruldu. ban kalkar mı ? :D :D
Öncelikle spoof yapıp format atmanız hiçbir işe yaramaz. Format atıp daha sonra spoof işlemini uygulamanız gerekiyor daha sonrasında oyunun nereye kurulduğu önemli değil spoof işlemi başarılı olursa ban kalkar.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşın sana anlatmak istediği olayın özü; hdd veya ssd değiştirsen de olmayacaktır. Hwid ban sadece hdd veya ssd ye atılmıyor. Asıl sorun anakart olayı , kendin yapabilirsin aslında araştırıp , id leri değiştirdikten sonra anakart biosunu güncellemen lazım , son güncel versiyondaysan bile indir manual olarak tekrar yükle biosu . Arkadaş düzgün okumuş aslında ama sen okuduğunu iyi anlamamışsın. Umarım kafan da soru işareti kalmamıştır.

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
HDD veya SSD'ye bağlı olsaydı zaten format attığında açılırdı direkt. Kart ile bağlantılı olduğu için format sonrası spoofer gerekiyor.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Vanguard bilgisayarındaki herhangi bir parçaya id ban atmıs olabılır olay sadece disk değil.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Disk değiştirmeyle çözülecek basit bi iş değil valodaki bi çok şeyi değiştirmen lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...