Süper Üye
Hocam Allah Aşkına konuyu Düzgün okumadan yanıtlamayalım ya. Ne alakası var zaten spooflama şansım olsa hem spoof hem format atsam kalkar soru ama disk muhabbetini soruyorum yaValorantta ban yediysen HWID ban yemişsindir. O yüzden formatla olmaz. Yeni anakart almadan ya da spoof atmadan düzelmez.
Kalkmaz denedim ben sonuçda aynı HDD ID Aynı kalıyorHocam Allah Aşkına konuyu Düzgün okumadan yanıtlamayalım ya. Ne alakası var zaten spooflama şansım olsa hem spoof hem format atsam kalkar soru ama disk muhabbetini soruyorum ya
hocam benim gigabayt kaldırma sansın varmı hwid 3 aylık ban yedim?ExternalS#3491 ekle reis eğer asus değilse format bile atmadan banını kaldırırım
kaldırılır attım dc ekelrsinhocam benim gigabayt kaldırma sansın varmı hwid 3 aylık ban yedim?
Hocam peki spoof yapıp format atacağım. şimdi ban yediğimi varsayalım. spoof yapıp format attım c ye. Ama valorant D de kuruldu. ban kalkar mı ?Sadece format atmak banınızı kaldırmayacaktır aynı şekilde farklı diske oyunu kurmakta banınızı kaldırmayacaktır. Söylediğiniz spoof işlemi C ye format atsam spoof yapmasam dediğiniz olayda olmaz temiz format atmanız gerekiyor ardından spoof işlemi yapıcaksanız yapıp oyuna girebilirsiniz.
Öncelikle spoof yapıp format atmanız hiçbir işe yaramaz. Format atıp daha sonra spoof işlemini uygulamanız gerekiyor daha sonrasında oyunun nereye kurulduğu önemli değil spoof işlemi başarılı olursa ban kalkar.Hocam peki spoof yapıp format atacağım. şimdi ban yediğimi varsayalım. spoof yapıp format attım c ye. Ama valorant D de kuruldu. ban kalkar mı ?
Arkadaşın sana anlatmak istediği olayın özü; hdd veya ssd değiştirsen de olmayacaktır. Hwid ban sadece hdd veya ssd ye atılmıyor. Asıl sorun anakart olayı , kendin yapabilirsin aslında araştırıp , id leri değiştirdikten sonra anakart biosunu güncellemen lazım , son güncel versiyondaysan bile indir manual olarak tekrar yükle biosu . Arkadaş düzgün okumuş aslında ama sen okuduğunu iyi anlamamışsın. Umarım kafan da soru işareti kalmamıştır.Hocam Allah Aşkına konuyu Düzgün okumadan yanıtlamayalım ya. Ne alakası var zaten spooflama şansım olsa hem spoof hem format atsam kalkar soru ama disk muhabbetini soruyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?