aynen 1 tane olsun sağlam olsunbence gereksiz 2 ekran kartı
aynen 1 tane olsun sağlam olsunbence gereksiz 2 ekran kartı
Biri dahili biri harici olduğu için öyle gözüküyor. Windows işletim sistemi kullanıyorsan ve ekranın eğer anakarta değil ekran kartına bağlıysa zaten onu kullanıyorsundur. Ama tam olarak emin olmak için ekran kartının driverini yükleyebilirsin. Bu durumda otomatik olarak Windows ekran kartı üzerinde çalışmaya programlanacaktır.bilgisayarımda aygıt yöneticisi bölümunde Goruntu baglaştırıcısında 2 tane ekran kartı gözukuyor 2 ncısı daha iyi onu nası kullanıcam veya ne işe yarıyor
Nvida Denetim masasında devre dışı kalmıştır o leptoplarda öyle bir sıkıntı yaşanıyor benim leptoptada ilk geldiğinde öyle bir sıkıntı vardı bende nvida Ayarlarını açarak ordan etkinleştirdim ve bu ekran kartını kullan dedim. Öneririm %200 Performans kullanıyorsun Çünkü İntel hd 4*** Lerde bi ekran kullanmanlazım devre dışıken bu ekran kartı 2 gb ama diyer ekran kartı bundan yüksek olabiliyor.bilgisayarımda aygıt yöneticisi bölümunde Goruntu baglaştırıcısında 2 tane ekran kartı gözukuyor 2 ncısı daha iyi onu nası kullanıcam veya ne işe yarıyor
Hayır geçmiyor benim yeni aldığım hiçbir bilgisayarda yeni geçmemişti ellerimle geçirdim kendim.Bilgisayar otomatik geçiyor zaten
2.El ekran kartını hiç tavsiye etmem. Mining olabilme ihtimalleri fazla.
2.si onboard olabilir bazı işlemcilerde öyle sistem var.
2 sinide nvidia denetim masasından etkinleştirebilrisin aslında!bilgisayarımda aygıt yöneticisi bölümunde Goruntu baglaştırıcısında 2 tane ekran kartı gözukuyor 2 ncısı daha iyi onu nası kullanıcam veya ne işe yarıyor
Ordan çıkmıyor bazen çeşke o kadar kolay olsa etkinleştirmeden çıkmıyor orda.uygulamalara sağ tıklayıp ordan çalıştırabilirsin