Şuan 4k varda kullandıgım pc yi satcamşimdi alacağın ekran kartını da bir düşünürsen ben yanaşmazdım. sen kullanım amacını ve maksimum bütçeni yaz ben sana toplamaya çalışırım atarım sana
yok ya pc yi satcam adamla konusup alsammı düşünüyorum ekran karti yokmuş pc ninEkran kartını satıp mı alacaksın konuda ekran kartınıda yazmışsında bu arada ekran kartları fiyatları uçmuş gitmiş ilk önceliğin o olsun bence
işlemcinin sıfırı maksimum 200 tl fena fiyat çekmişler2k ya 2. el alınan sisteme bak ben şu anda çok hakim değilim ama kesinlikle 2k etmez
reis benim pc den iyidir2k ya 2. el alınan sisteme bak ben şu anda çok hakim değilim ama kesinlikle 2k etmez
sence alınırmı ?işlemcinin sıfırı maksimum 200 tl fena fiyat çekmişler
kesinlikle alınmaz kardeş bureis benim pc den iyidir
Post automatically merged:
sence alınırmı ?
ya yazılanları hiç okumadın ya da bilgisayardan anlamıyorsun dostum bu bilgisayar tarayıcıyı açar kapatır o kadar hiçbir oyun oynanmaz etmez ki böyle bi bilgisayara harici ekran kartı alıp taksan ne olacak, 2k'ya daha güzel 2. el bilgisayarlar bulunur.vallahi guzel bi pc denk getirirsen alinir uygun fiata
2-3kkesinlikle alınmaz kardeş bu
anlamiyom ztnkesinlikle alma dostum hiç memnun etmez seni bunu eba canavarı diye satarlar bir de 2k istemiş püü. dolandırmaya adam arıyorlar uzak dur
ya yazılanları hiç okumadın ya da bilgisayardan anlamıyorsun dostum bu bilgisayar tarayıcıyı açar kapatır o kadar hiçbir oyun oynanmaz etmez ki böyle bi bilgisayara harici ekran kartı alıp taksan ne olacak, 2k'ya daha güzel 2. el bilgisayarlar bulunur.
bi oyun oynatsın 60 fps pugb mobile sence ne kadara kapatabilirimsen yazsana maksimum nekadar verebilirsin bir pc ye. ne amaçla kullanacaksın. o pc alma. 2k nedir yahu. memlekette müslüman kalmadı. millet yakaladığını öpüyor
oyun üzerine alcam pc2-3k
anlamiyom ztn
bi oyun oynatsın 60 fps pugb mobile sence ne kadara kapatabilirim
pubg mobile ekran kartına değil işlemciye yük bindirir. işlemciyi ön plana çıkaran bir pc toplayacaksın ha ben diğer oyunları da oynamak istiyorum dersen bu sefer ekran kartını da yükseltmen gerekiyor2-3k
anlamiyom ztn
bi oyun oynatsın 60 fps pugb mobile sence ne kadara kapatabilirim
elindekini satıp 4 k üzerine ekleyip güzel bir pc toplardım ben olsamŞuan 4k varda kullandıgım pc yi satcam
ne 1.5 k sı kardeşim. 700 tlye veriyorsa al1.5 civarına indirirse alabilirsin 2K biraz abartı olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?