re8 high ortalama kaç fps speedrun yapmayı severım outlast gıbı falan. (evet high ayar takıntım var)rx 6500xt yeter gayet güncel hatta pcnizi acamadğı oyun olursa driverdan ölcüklendirmeyi ayarlayıp (nvdia dlss gibi) kullanıp en kötü fps arttırırsınız
dostum highta oynarsın ama o işlemciyle olur mu bilmiyorum i3 işlemcilere karsıyım fakat 10.nesil kücümsenicek bi gücte değil 9400f ye yakın gücte bence high med arası oynarsınre8 high ortalama kaç fps speedrun yapmayı severım outlast gıbı falan. (evet high ayar takıntım var)
neden alınmazalınmaz ya ama gönlünden geleni yap bence radeon 5500 xt al knk bende o var işlemcim amd ryzen 7 gayet hoş performans alıyorum.
1 i oynadım ben de sıkıcı oyun ama yarın falan veririm rx 6500xt gorucezbence al gitsin yapırstır dyıng light 2 bilmemede 1i garanti açar
Tamam alacağım sağolfiyatına göre bence güzel bir ekran kartı sisteminle uyum içinde olucağını düşünüyorum bence alabilirsin
Pahalı ama oda ya1650 super ile iyice karşılaştır bence daha iyi 1650 super ama senin seçimin tabi