Arkanda
Ultra Üye
neden peki temiz satıcı bulursan bal dök yalaHocam 2. el ekran kartı bana kalırsa 2. el olarak alınacak en son şey
Hocam ekran kartının daha önceden ne için kullandığını ve ya parçalarının orjinal olup olmadığını anlamak diğer parçalara nazaran çok daha fazla zor bazıları çip hatalı ölü kartları ısıtıp satıyorlar kart 1 ay sonra bozuluyor çip hatası çıkıyor ekran kartına yapılabilecek hiç bir şey olmuyor çöp oluyor demek istediğim donanımdaki diğer parçalardan çok daha fazla detayı parçası olduğu için riskli bana kalırsa ekran kartını 0 alıp diğer parçaların hepsini 2. el alabilirsinneden peki temiz satıcı bulursan bal dök yala
Alacağın kartın mining yapılmamış olmasına dikkat et ucuz diye tuzağa düşme mining yapılmış ekran kartları bir işe yaramazlar.2. el ekran kartı alıcı ve satıcı bakış açısından fikirlerinizi istiyorum.
Şu anki fiyat değerleri nasıl sizce?
Benim fikrim RTX 3060 çok güzel fiyatlarda şu an, ben yakında alacağım.
18,61 Türk Lirası olmasına rağmen çok çok iyi fiyatlar.
bence de ama tek bisey anlamadim fiyatlar neyi o kader cikyor2. el ekran kartı alıcı ve satıcı bakış açısından fikirlerinizi istiyorum.
Bencede RTX 3060 güzel reis alabilrisin2. el ekran kartı alıcı ve satıcı bakış açısından fikirlerinizi istiyorum.
Direk 3060 diz üstüde alabilrisin hazır pc2. el ekran kartı alıcı ve satıcı bakış açısından fikirlerinizi istiyorum.
Hocam 2. el ekran kartı bana kalırsa 2. el olarak alınacak en son şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?