Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Asla 2.El Telefon Kullanmayı Tavsiye Etmem Ne Olduğu Belli Olmuyor Hele Birde İphone İse Bence Hiç Alma Ne Olur Ne Olmaz Bir Sıkıntı Olur Sonra Bir Ton İşle Uğraş Dur
Bende bunu çok düşündüm 2. el telefon al sat yapan bir arkadaşım var,iphone 7'de satıyordu sana 2'ye bırakırım demişti telefon iyiydi ama şarjı gerçekten yarım gün ancak dayanıyordu oyun oynamayı düşünüyorsanda çok ısınıyor kışın rahat edersin ama yazın bilemiyorum .d
hiç kimse telefonunu durduk yere satmaz 2. eller hep böyle ya bir çatlagı oluyor yada şarj almıyor almamanı tavsiye ederim biraz daha biriktirip daha iyisini alırsın 0 model
2.el özellikle iphone serisinde ne kadar kozmetik ve donanım olarak iyi olsa da belli bir süre sonra batarya ve dokunmatik ekran problemleri ister istemez çıkıyor çünkü telefon aldığınız kişide belirli bir süre yıpranıyor bu yüzden tavsiye etmem
Genelleme yapmak saçma olabilir , iyice ince eleyip sık dokutuktan sonra alınabilir , özellikle batarya sağlığına bakmanızı tavsiye ederim, üstüne birde jailbreak çakarsın paralı uygulamaları bedavadan kullanırsın.
Kanka bende iphone 7 vardı ne için alacağına bağlı hoş küçük güzel telefon fakat pubg oynayamazsın performans açısından demiyorum ekran açısından diyorum çok küçük iphone 7 plus veya 8 plus almanı tavsiye ederim 7 sadece sosyal medya için çok iyi